Google Reklamları

30 Kasım 2012 Cuma

Orduspor - Beşiktaş Mücadelesi 1 Aralık 2012

Google Reklamları


Orduspor - Beşiktaş Mücadelesi 1 Aralık 2012 hangi televizyon kanalında saat kaçta başlayacak ? Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, ''Beşiktaş maçında kenetlenerek galip gelmeye çalışacağız'' dedi.
Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde Cumartesi günü sahalarındaki Beşiktaş maçında galibiyeti hedeflediklerini vurgulayarak, ''Ligin başında iyi sonuçlar aldık. Ama görüyoruz ki haftalar geçtikçe takımlar da iyi seviyelere ulaştılar. Onun için artık her maç zor. Beşiktaş maçında kenetlenerek galip gelmeye çalışacağız'' ifadelerini kullandı.
Yıldırım, bir gazetecinin, ''teknik direktör Hector Cuper'in Ordu'da mutlu olup olmadığı'' yönündeki sorusu üzerine, şöyle konuştu: ''Teknik direktörümüz Hector Cuper Ordu'da çok mutlu. Mutsuz olduğunu düşünmek, çeşitli olayların neticesinde ortaya konulan bir olgu. Yoksa somut olarak herhangi bir mutsuzluğunu ortaya koyacak şu ana kadar ne bize ne de kamuoyuna bir şey yansıdı. Dolayısıyla bir şey yokken bir şey aramak da çok doğru değil. Cuper, burada çok mutlu. Kaldı ki bu, Ordulular için çok önemli bir şey. Çünkü dünyanın birçok ünlü kulübünde teknik direktörlük yapmış bir kişinin Ordu'ya gelmesi, Ordu halkı için de son derece övünç kaynağı olmalı.''

 
Powered by Blogger