Google Reklamları

9 Kasım 2012 Cuma

M.United Galatasaraya müjde verdi

Google Reklamları


Romanya dönüşü yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan İmparator İngilizler'e karşı sahaya tam kadro çıkacağız. Onların liderliği garantilemesi bizim için büyük avantaj sözleriyle umut aşıladı.Avrupa'da  tarih yazan G.Saray, Fatih Terim'i de cesaretlendirdi. Romanya'daki kritik zaferin ardından yardımcılarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde gruptaki kaderlerini çizecek Manchester United maçı için umutlu konuşsa da temkini elden bırakmayan İmparator Bu futbolla İngilizler'i de deviririz diyerek öğrencilerine övgüler yağdırdı.
Dönüş yolculuğunda görevlerini eksiksiz yerine getiren Emre Çolak ve Yekta'yla yakından ilgilenen Terim, M.United'a karşı sahaya tam kadro çıkacağız. Rakibimizin gruptan lider olarak çıkmayı garantilemesi bizim o maça daha da umutla bakmamızı sağlıyor. 16 Kasım'da Karabük'le oynayacağımız lig maçından 4 gün sonra ManU'yla karşılaşmamız dezavantaj gibi görünse de 4 günlük süreçte yeteri kadar dinlenme fırsatı bulacağız ifadelerini kullandı.
Kırmızı Şeytanlar'ın hocası Sir Alex Ferguson'ın Braga maçından sonra Şimdiye kadar hep tecrübeli oyuncularıma şans verdim. Bundan sonraki karşılaşmalarda farklı kadrolar görebilirsiniz sözleri de Terim'in içini rahatlattı. Hatırlanacağı gibi ManU, 2004-05'te Devler Ligi'ndeki ilk maçta F.Bahçe'yi 6-2'yle geçmiş, daha sonra grupta liderliği garantileyince İstanbul'daki rövanşta yedeklere şans vermiş ve Kanarya sahadan 3-0'lık zaferle ayrılmıştı. Bu arada Cluj dönüşü futbolcularının yolculuk boyunca eğlenmesine izin veren deneyimli teknik adam, uçaktan iner inmez öğrencilerini Eğlence bitti. Şimdi lige dönelim diyerek uyardı.

 
Powered by Blogger