Google Reklamları

30 Kasım 2012 Cuma

Galatasaray Gaziantepspor Mücadelesi 30 Kasım

Google Reklamları

Galatasaray Gaziantepspor Mücadelesi 30 Kasım 2012 hangi televizyon kanalında saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Koray Gençerler yapacak.
Galatasaray ile Gaziantepspor, ligde Cuma günü 53. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan lig maçlarında sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayısında 30-10 üstünlüğü bulunuyor, taraflar 12 kez de eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın ligde attığı toplam 87 gole, Gaziantepspor 40 golle karşılık verdi. Geçen sezon yapılan maçlarda Gaziantepspor İstanbul'da 4-2, Galatasaray da Gaziantep'te 2-1'lik sonuçlarla galip geldi.
Galatasaray ile Gaziantepspor, lig maçlarında şimdiye dek İstanbul'da 26 kez karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, kendi evlerinde 17 kez galip geldi, kırmızı-siyahlı ekip ise 4 kez deplasmanda kazandı. İstanbul'daki 5 müsabaka da berabere sonuçlandı, Galatasaray 49, Gaziantepspor 16 gol attı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda sarı-kırmızılı ekibin taktik çalışmalar yaptığı bildirildi. Sol bacak alt baldır adalesindeki zorlanma nedeniyle tedbir ve tedavi amaçlı olarak antrenmana katılmayan Brezilyalı savunma oyuncusu Cris'in, maç kadrosuna alınmadığı açıklandı. Sarı-kırmızılı ekip, antrenmanın ardından Gaziantepspor ile yapacağı maç için tesislerde kampa girdi.

 
Powered by Blogger