Google Reklamları

19 Kasım 2012 Pazartesi

Marsilya Fenerbahçe Uefa Ligi Maçı 22 Kasım

Google Reklamları


Marsilya Fenerbahçe Uefa Ligi Maçı 22 Kasım 2012 hangi kanalda saat kaçta,maç sonucu kaç kaç bitti ? UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe beşinci maçında Fransız ekibi Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak.
İstanbul'da iki farklı önde olduğu maçta beklemediği bir şekilde rakibine puan kaptıran temsilcimiz Fenerbahçe, Marsilya'yı bu kez Fransa'da mağlup ederek grupta liderliğini ilan etmek için sahaya çıkacak.
Fenerbahçe'nin 22 Kasım Perşembe günü saat 22:05'te Velodrome Stadı'nda Marsilya ile oynayacağı kritik karşılaşma Star Tv ekranlarından naklen yayınlanacak.
AEL Limassol karşısında attığı golle Fenerbahçe'nin galibiyetinde önemli pay sahibi olan Dirk Kuyt karşılaşmanın ardından önemli açıklamalar yaptı.
Maçın ardından konuşan deneyimli oyuncu, "Öncelikle taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu önemli maçta yanımızda oldular ve maç boyunca bizi desteklediler. Maçta oyunu kontrol etmeyi başardık ve rakibe gol imkanı vermedik. Sanırım 8-9 tane gol fırsatı yakaladık ancak yalnızca 2 tanesini değerlendirebildik." ifadelerini kullandı
Takımının tur şansını da değerlendiren oyuncu, "Grupta lider olmak ve bunu garantileyebilmek oldukça önemli. Kimsenin bu durumun değişeceğine dair bir şüphesi yok. Takım olarak giderek güçleniyoruz. Fenerbahçe zamanla Avrupa'nın bir parçası olacaktır." yorumunu yaptı.

 
Powered by Blogger