Google Reklamları

11 Kasım 2012 Pazar

Fenerbahçe Orduspor Müsabakası 11 Kasım

Google Reklamları


Fenerbahçe Orduspor Müsabakası 11 Kasım 2012 kim galip geldi golleri kim attı ? Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Orduspor'u konuk ediyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Gökhan Memişoğlu yapacak.Fenerbahçe ile Orduspor, lig tarihinde yarın 21. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 20 maçtan 12'sini Fenerbahçe, 3'ünü Orduspor kazanırken, taraflar 5 maçta da eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin toplam 25 golüne, Orduspor 9 golle cevap verdi. Geçen sezon yapılan maçlarda Fenerbahçe İstanbul'da 1-0 kazanırken, Ordu'daki karşılaşma 1-1 bitti. İki ekip arasında İstanbul'da yapılan 10 maçtan 9'unu Fenerbahçe kazanırken, 1 maç berabere bitti.
Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü Orduspor'u konuk edecek Fenerbahçe, bir lig maçında bu sezon ilk kez bütün taraftarlarının bulunduğu tribünlere karşı mücadele edecek. Ligde geçen sezondan kalan seyircisiz oynama cezası nedeniyle iç sahadaki ilk 5 maçını kadınlar ve 12 yaş altı çocukların bulunduğu tribünlere karşı oynayan sarı-lacivertliler, Orduspor maçıyla "12. Adam" ile buluşacak.
Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet.Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere çıktığı son iki resmi maçı kazanan sarı-lacivertliler, Kadıköy'de konuk edeceği rakibi karşısında da kazanarak, 3'te 3 yapmak istiyor. Ligin 9. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor karşısında aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından, 10. haftada deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-1, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda da AEL Limassol'u 2-0 yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, Orduspor önünde de bu olumlu tabloyu sürdürmek amacında.


 
Powered by Blogger