Google Reklamları

23 Kasım 2012 Cuma

Beşiktaş - Akhisar Bld Karşılaşması 23 Kasım

Google Reklamları


Beşiktaş Akhisar Bld Karşılaşması 23 Kasım 2012 hangi tv kanalında saat kaçta başlayacak maç sonucu kaç kaç bitti ? Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Beşiktaş, sahasında Akhisar BG'yi konuk ediyor. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Mehmet Metin yapacak.
Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, Batuhan Karadeniz ve sezonu kapatan İsmail Köybaşı forma giyemeyecekler. Tedavisi süren ve hafta başından bu yana sadece koşu yapan Oğuzhan Özyakup'un durumuna ise bu akşam yapılacak antrenmanda karar verilecek.
Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm, Tomas Sivok ve Uğur Boral'ın sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. 3 sarı kartı bulunan Ersan, Sivok ve Uğur Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında sarı görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 14. haftada deplasmanda Orduspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecekler.
Siyah Beyazlı takım Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşısında 2 farklı galibiyet elde etmesi halinde maç fazlası ile lig lideri olacak. Geride kalan 12 hafta sonunda Beşiktaş 19 puan ve artı 8 averaj ile lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor. 22 puan ve artı 10 averejı olan Galatasaray ile attığı gol sayısı eşit olan Siyah Beyazlılar yarın 2 farklı galibiyet elde ettikleri taktirde Sarı-Kırmızı takım ile eşit puan ve eşit averaja sahip olacak. Attığı gol sayısı Galatasaray'dan fazla olacağı için Beşiktaş maç fazlası ile lig lideri konumuna gelecek.
Süper Lig’in 12.haftası geride kalırken maçlarında en çok gol olan takım Beşiktaş oldu. Rakiplerine 27 gol atıp kalesinde 19 gol gören Beşiktaş’ın maçlarında toplamda 46 gol (3,83 gol ortalaması) oldu. Beşiktaş son 4 maçında 14 gol atıp kalesinde 7 gol gördü. Akhisar Belediyespor ise 7 golle ligin en az gol atan takımı olurken toplamda maçlarında 26 gol ortalama olarak 2,17’ye ulaşıldı.

 
Powered by Blogger