Google Reklamları

23 Kasım 2012 Cuma

Elazığspor Galatasaray Karşılaşması 24 Kasım

Google Reklamları


Elazığspor Galatasaray Karşılaşması 24 Kasım 2012 hangi tv kanalında saat kaçta başlayacak maç sonucu kaç kaç bitti ? Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'de 24 Kasım'da kendi sahasında konuk edecekleri Galatasaray maçında 3 puanı hedefliyor.
Sanica Boru Elazığspor, bugün teknik direktör Yılmaz Vural'ın il dışında olması nedeniyle yardımcı antrenör Mehmet Demirtaş yönetiminde maç hazırlıklarını sürdürdü.
Sanica Boru Elazığspor'lu tecrübeli sol açık Köksal, Galatasaray maçının önemine değimerek, "Çok önemli maç bizim için. Rakibin ne kadar kaliteli olduğunun da farkındayız. Ona göre hazırlanacağız. Zaten bizim de içinde bulunduğumuz durum çok iyi değil. Bir an önce üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Gerçi üstümüzdeki takımlarla da puan farkı çok fazla değil. Yani 2-3 maçlık bir seri yapabilirsek ilk 10'a bile girme şansımız var. İnşallah seyircimizin de desteğiyle bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur" diye konuştu.Eski bir Galatasaraylı olan Orhan Ak, eski takımına karşı oynayacağı maçta sahadan en iyi şekilde ayrılacakları belirterek, "Uzun yılar Galatasaray'da oynadım. Bizi değer yapan Galatasaray'dır, o bir gerçek ama sonuçta profesyonel bir yaşam, profesyonel bir hayat. Karşı karşıya geliyorsunuz, daha önce de oynadım. Gol attığım zamanlar da oldu, gol yediğimiz zamanlar da oldu, hata yaptığımız zamanlar da oldu. Ama tek hedefimiz bulunduğumuz takıma en iyi şekilde hizmet etmektir. Ben de inşallah hafta sonu oynayacağımız mücadelede sahada en iyi mücadeleyi verip, sahadan en iyi şekilde ayrılmak istiyoruz. Tabi artık Galatasaray büyük bir camia ama bizim şöyle bir durumumuz var; Yani kimseyi ayırt etmeden, her maça çıkıp, rakip ayırt etmeden o mücadeleyi sergileyip, en iyi şekilde sonuçla sahadan ayrılmak. Bizim en büyük avantajımız kendi saha ve seyirci avantajımız olacak. Maalesef içerde en son oynadığımız maçta kötü bir yara aldık. Hemen üstesinden geldik diyebilirim. Belediye maçında akabinde bir atamadığımız gol ve arkasından gelen golle biraz sarsıldık ama 10 kişi kalmamıza rağmen herkes istedi, karakterini sahaya yansıttı ve önemli olan 1 puanı alabildik. Yani bizim için üst tarafa tutunmak için kesinlikle puan veya puanlar alabilmek zorundayız. Özellikle iç saha maçlarında galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Tek hedefimiz, tek düşüncemiz bu maçı kazanmak. Umarım istediğimiz gibi olur" dedi.


 
Powered by Blogger