Google Reklamları

16 Şubat 2013 Cumartesi

Trabzonspor - Fenerbahçe Karşılaşması 17 Şubat

Google Reklamları


Trabzonspor - Fenerbahçe Karşılaşması 17 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda BATE Borisov ile yaptığı maçın ardından özel uçak ile Trabzon’a gelen sarı-lacivertli kafile, geniş güvenlik önlemleri altında takım otobüsüne bindi.
Çevik kuvvet ekiplerinin eşliğinde havaalanından ayrılan Fenerbahçe kafilesi, kara yoluyla maç gününe kadar hazırlıklarını sürdüreceği Rize’ye hareket etti.
Taraftarlar, Teknik Direktör Aykut Kocaman'a çiçek verdi, futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Bu arada, Fenerbahçe'nin akşam saatlerinde Çaykur Rizespor Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı antrenman yapacağı öğrenildi.
Süper Lig’in 22. haftasında 34 puanla üçüncü sırada bulunan Fenerbahçe, 27 puanla onuncu sırada bulunan Trabzonspor’a konuk oluyor. Lig’de kötü günler geçiren ev sahibi ekip için bu karşılasmada alacaği üç puan dönüm noktası olabilir. Rakip Fenerbahçe ise şampiyonluk yarışından kopmamak için puan kaybetmemesi gerekiyor.
Son dört lig maçının üçünü kaybeden Trabzonspor için Fenerbahçe karşılaşması büyük önem taşıyor. Şenol Güneş’in yerine göreve gelen Tolunay Kafkas yönetimindeki karadeniz ekibi üç puan alarak çıkışa geçip seyircisiyle barışmak niyetinde. Afrika kupasından dönen tecrübeli orta saha oyuncusu Didier Zokora ilk maçta kırmızı kart görüp Fenerbahçe karşısında oynayamayacak olması önemli bir eksiklik.
Fenerbahçe ise lider Galatasaray’ın altı puan gerisinde olmanın sıkıntısını yaşıyor. Şampiyonluk şansını zora sokmamak için sarı lacivertliler maça üç puan parolasıyla çıkacak. Ancak bu, Fenerbahçe‘nin hafta ortasında Beyaz Rusya’nın Bate Borisov takımıyla deplasmanda karşılasacak olması, ayrıca önemli orta saha oyuncusu Raul Meireles’in sarı kart cezası nedeniyle, hiç kolay olmayacak.

 
Powered by Blogger