Google Reklamları

12 Şubat 2013 Salı

Real Madrid - Manchester United Şampiyonlar Ligi 13 Şubat

Google Reklamları


Real Madrid - Manchester United Şampiyonlar Ligi 13 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Şampiyonlar Liginde dev karşılaşma Çarşamba günü oynanacak. Devlerin mücadelesinde İspanyol ekibi Real Madrid kendi sahasında İngiltere temsilcisi Manchester United ile karşılaşacak.
Erken final maçlarından biri olacak. Bu sezon tamamen hedefini Şampiyonlar Ligi olarak belirleyen Real Madrid rakibini kendi sahasında mağlup ederek deplasmandaki maç için avantaj elde etetmek isteyecektir. Çok güçlü bir takım ile karşılaşacaklar. Bu karşılaşmada en azından beraberlikle ayrılmaları gerekecek. Kendi sahasında alacağı mağlubiyet Şampiyonlar Ligine veda etmelerine neden olabilir. Real Madrid bu sezon La Liga'da kötü performans sergiledi. Geçen sezon finalin kıyısından dönen Madrid ekibi bu yıl Kupanın sahibi olmak için mücadele edecektir.Real Madrid Şampiyonlar Ligindeki son maçında Ajax ile karşılaştı. Rakibini 4-1 mağlup ederek D Grubunu Dortmund'un ardından 2.sırada bitirdi.
H Grubunu 1.sırada bitirerek Real Madrid ile eşleşen Manchester United turu geçerek finale bir adım daha yaklaşmak isteyecektir. Çok güçlü bir takım ile karşılaşacaklar. Bu sezon iki ekibinde tek sıkıntı yaşadığı alan defansı oldu. Bu sezon iki ekipte defansında büyük sıkıntılar yaşadı. Real Madrid bu sıkıntılardan etkilenmesine rağmen Manchester United gol yollarındaki başarısı ile bu sıkıntılardan fazla etkilenmedi. Manchester United H Grubunda oynadığı 6 karşılaşma 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. Bu sezon Şampiyonlar Ligindeki ilk mağlubiyetini Galatasaray'dan aldı. Temsilcimiz rakibini kendi sahasında tek golle mağlup etmişti.

 
Powered by Blogger