Google Reklamları

13 Şubat 2013 Çarşamba

Bate - Fenerbahçe Uefa Maçı 14 Şubat

Google Reklamları


Bate - Fenerbahçe Uefa Maçı 14 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Belarus takımı Bate Borisov ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Mersin İdmanyurdu maçına ilk 11'de başlayan futbolcular, rejenerasyon çalışmaları yaptı. Diğer futbolcular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, yine dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman noktalandı.
Dün akşam Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Uluslar Kupası’nı havaya kaldıran Joseph Yobo, henüz İstanbul’a dönmediği için antrenmanda yer almadı. İspanya’nın Murcia kentinde düzenlenen La Manga Turnuvası’nda mücadele eden U19 Milli Takımı kadrosunda bulunduğu için, geçtiğimiz hafta içindeki antrenmanlara katılamayan Recep Niyaz ise bugün yapılan antrenmanda yer aldı. Sol arka alt adalesinde sertleşme bulunan Mehmet Topuz, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadı. Sezer Öztürk ise takımdan ayrı bir program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Başta Sow, Krasic ve Kuyt olmak üzere Fenerbahçe'de çok kaliteli futbolcular bulunduğuna işaret eden Goncharenko, daha sonra şunları söyledi:
"Bu yuncular her zaman, her an oyunun gidişini değiştirebilecek kalitede oyuncular. Tabii bu oyuncular için önlemler alacağız. Her iki takımın da şansları yüzde elli. İlk maçı içerde oynayacak olmamız fark etmez. Her iki maçta da çıkıp en iyi şekilde oynayacağız. Hedefimiz tur atlamak. İlk defa bir Türk takımıyla maç yapacağız. Türkiye'ye kamp için bir çok kez geldik. Türkiye'deki maçta Türk taraftarlar bizleri eminim ki sıcak bir ortamda karşılayacak.

 
Powered by Blogger