Google Reklamları

6 Şubat 2013 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 85.Bölüm 6 Şubat

Google Reklamları


Muhteşem Yüzyıl 85.Bölüm 6 Şubat 2013 Star tv konusu.Pargalı İbrahim Paşa'nın idamından sonra gözü iyice dönen Hatice Sultan bunun tek sorumlusu olarak bildiği Hürrem Sultan'ı öldürtmek ister. Ancak Hürrem Sultan bu suikast girişiminden de kurtulur. Ve hemen soluğu doğruca Kanuni Sultan Süleyman'ın yanında alır. Süleyman'ın " Hürrem kim yapar bunu" diye sorması üzerine Hürrem " Süleyman benim canımı almak isteyenler belli" diye cevap veriyor.
Şah Sultan, Hatice Sultan'a giderek Kanuni Sultan Süleyman'ın Hürrem'e düzenlenen suikastın sorumlusu olarak kendisini gördüğünü (Hatice Sultan) söylüyor. Bunun üzerine radikal bir karar alarak Kanuni'nin huzurna çıkan Hatice Sultan " Bendim O! Hürrem'in canını almak isteyen. Belki böylece ödeşirdik" diyerek Hürrem'i öldürtmek istediğini itiraf ediyor. Bu itiraf karşısında büyük bir şok yaşayan Hünkar, Hatice Sultan hakkında radikal bir alıyor.Kanuni Sultan Süleyman, Şehzade Mustafa'yı çıktığı bir sefere götürmüyor. Bu sırada da Hürrem Sultan, Şehzade Mustafa'nın Kanuni'nin seferde olmasını fırsat bilerek bir ordu toplayıp Payi Taht'a doğru yola çıktığı söylentisini yayıyor.
Tarihte de buna benzer bir şekilde başlayan süreç en son Şehzade Mustafa'nın idam edilmesi ile sonlanmıştı. Bakalım dizide aynı süreç işleyecek mi?

 
Powered by Blogger