Google Reklamları

2 Ekim 2012 Salı

Mönchengladbach - Fenerbahçe mücadelesi 4 ekim 2012

Google Reklamları


Mönchengladbach - Fenerbahçe mücadelesi 4 ekim 2012 hangi televizyon kanalında yayınlanacak ?
UEFA Avrupa Ligi"nde mücadele eden tek Türk takımı olan Fenerbahçe 4 Ekim 2012 Perşembe günü C grubundaki ikinci maçında Almanya"nın güçlü ekiplerinden Borussia Mönchengladbach ile saat 22:05'te deplasmanda karşılaşacak.
Borussia Mönchengladbach -  Fenerbahçe Maçı Star Tv Ekranlarından naklen yayınlanacak.4 Ekim'de Almanya'da oynanacak olan Borussia Mönchengladbach-Fenerbahçe UEFA AVrupa Ligi maçı biletleri satışa çıktı.
UEFA Avrupa Ligi"nde mücadele eden tek Türk takımı olan Fenerbahçe, C grubundaki ikinci maçında Almanya"nın güçlü ekiplerinden Borussia Mönchengladbach ile deplasmanda karşılaşacak.
4 Ekim 2012 Perşembe akşamı oynanacak karşılaşmanın bilet satışına başlayan MyBilet, sunduğu hizmet ile sarı-lacivert renklere gönül veren Fenerbahçe taraftarına Borussia Park Stadı'nın kapılarını aralıyor.
Borussia deplasmanının yanı sıra Fenerbahçe"nin O.Marsilya ile 22 Kasım akşamı oynayacağı maçın uluslararası seyircilere açık olan biletleri de Türkiye"de yine MyBilet tarafından satışa açıldı.
Sarı-Lacivertliler'in deplasmanda oynayacağı Avrupa Ligi maçlarına ilgi büyük..
Limassol karşılaşmasının biletleri karaborsaya düşerken, M'gladbach biletleri ise tükenmek üzere..
Avrupa Ligi mücadelesinde 4 Ekim"de Borussia Mönchengladbach ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe"yi tribünlerden desteklemek isteyen Sarı-Lacivertli taraftarlar bu maçın biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.
Maçın uluslararası seyircilere açık olan bölümünü satışa sunan "MyBilet" firması yetkilileri, 45 Euro"dan satılan biletlerin tükenmek üzere olduğunu ve bu mücadeleyi yerinde izlemek isteyenlerin en geç yarına kadar biletlerini temin etmeleri gerektiğini bildirildi.
Maçlarını 54 bin kişi kapasiteli Borussia Park Stadı"nda oynayan Alman ekibinin Fenerbahçe taraftarları için ayırdığı bilet sayısının 2 bin 700 olduğu bildirildi.

 
Powered by Blogger