Google Reklamları

5 Ekim 2012 Cuma

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbi Maç 7 Ekim 2012

Google Reklamları


Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 7 ekim 2012 hangi tv kanalında saat kaçta başlayacak,maç sonucu kaç kaç bitti ? Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 7 Ekim Pazar günü oynanacak derbi maçın davetiye biletleri tükendi.
Sarı-lacivertli kulübün cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların tribünden izleyebileceği derbinin biletlerinin tükendiği bildirildi.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, dağıtımına 3 Ekim Çarşamba günü başlanan derbi maça ait biletlerin tükendiği duyurularak, ''Kadın taraftarlarımıza gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür ederiz'' denildi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbi saat 19.00'da başlayacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı son yıllardaki lig derbilerinde galip gelmekte bir hayli zorlanan siyah-beyazlılar, ezeli rakipleriyle son 8 sezonda yaptığı 33 lig maçında sadece 7 galibiyet alabildi.
Söz konusu dönemdeki derbilerden 18'ini yitiren, 8'inde berabere kalan siyah-beyazlılar, bu süre içinde Süper Lig'de taraftarlarına sadece 7 kez derbi galibiyeti izlettirebildi.
Beşiktaş, son 33 lig derbisinde ezeli rakiplerine toplam 42 gol atarken, kalesinde ise 54 gol gördü.
''Kara Kartallar'', son 8 sezonda, Fenerbahçe ile yaptığı 16 lig maçında sadece 2 galibiyet alabilirken, 10 kez yenilip, 4 kez berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile yaptığı son 17 maçtan ise 5'ini kazandı, 8'ini yitirdi, 4'ünde de eşitliği bozamadı.
Geçen sezon tek derbi kazanabildi
Beşiktaş, geçen sezon Lig Grubu ve Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynadığı toplam 8 derbiden sadece 1'ini kazanabildi.
Ezeli rakipleriyle 3 kez berabere kalan siyah-beyazlılar, 4 kez ise sahadan puansız ayrıldı. Toplam 8 gol atıp, 13 gol yedi.
''Kara Kartallar'', Galatasaray'ı geçen sezon 4 maçta da yenemezken, 2 kez berabere kaldı, 2 kez de rakibine boyun eğdi. Fenerbahçe ile yaptığı 4 maçtan ise 2'sini kaybeden siyah-beyazlılar, 1'inde berabere kaldı, 1'ini kazanabildi.
Beşiktaş, bu sezon ise lig tarihinin en erken derbisinde, 2. haftada BJK İnönü Stadı'nda 3 kez öne geçtiği maçta Galatasaray ile 3-3 berabere kaldı ve böylece ezeli rakipleriyle yaptığı son 9 derbide sadece 1 kez 3 puana ulaşabildi.

 
Powered by Blogger