Google Reklamları

21 Ekim 2012 Pazar

Galatasaray'ın Rakibi CFR Cluj zor günler geçiriyor

Google Reklamları


Galatasaray'ın Rakibi CFR Cluj zor günler geçiriyor.Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki rakibi CFR Cluj ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Romanya ekibindeki kötü gidişat takım içindeki dengeleri sarsmaya devam ediyor.
Cluj Teknik Direktörü Ioan Andone için Galatasaray maçının dönüm noktası olduğunu belirten Rumen basını, ligden tamamen kopan Cluj'un çalıştırıcısının tek şansının İstanbul olduğunu yazdı.
Romanya Ligi'nde arka arkaya aldığı puan kayıplarının ardından büyük bir şok yaratan Cluj'un, lider Steaua Bükreş ile arasındaki puan farkı 12'ye yükselince ipler iyice gerildi.

Olası bir mağlubiyet halinde tetikte bekleyen Cluj yönetiminin, takımın başına Stefano Sottili'yi geçirebileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

"GALATASARAY BİZE 7 TANE ATABİLİR"

Kısa bir süre önce Ioan Andone'den memnun olmadığını dile getiren Cluj'un patronu Arpad Paszkany, Viitorul Constanta'ya mağlup olan ekibine göndermede bulunarak, "Salı günü daha farklı bir oyun bekliyoruz. Hafta ortasında daha fazla konuşacağız. Bu oyunla Galatasaray bize 7 tane atabilir, emin değilim" şeklinde konuştu.
CFR Cluj, Romanya Ligi'nde oynadığı son maçında, Gheorghe Hagi'nin takımı Viitorul Constanta'ya evinde 1-0 mağlup oldu. CFR Cluj'un, 60. dakikada 10 kişi kalan rakibine gol atma başarısı gösterememesi Rumen ekibinde endişeleri arttırdı.
kaynak:mynet

 
Powered by Blogger