Google Reklamları

21 Ekim 2012 Pazar

Beşiktaş Trabzonspor derbi maçı 21 ekim 2012

Google Reklamları


Beşiktaş Trabzonspor derbi maçı 21 ekim 2012 hangi kanalda saat kaçta ? Süper Lig'de 12 puanla 6. sırada bulunan Trabzonspor , deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçını kazanarak zirveye ortak olmak istiyor. Lider Galatasaray'ın 2 puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmeyi planlayan bordo-mavili ekip, İnönü'den galibiyetle döndüğü taktirde rakibini yakalamış olacak. .Ligde son oynadığı Kasımpaşa maçını kazanan Karadeniz ekibi, bu haftaki zorlu Beşiktaş derbisini de kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.
Bordo - mavililer ayrıca, siyah - beyazlı rakibini mağlup ederek, İstanbul'un 3 büyük takımı karşısındaki galibiyet özlemine de son vermek istiyor. Rakipler karşısındaki en son galibiyetini 21 Nisan'da Süper Final Grubu'nun 2. haftasında sahasında oynadığı maçta Beşiktaş karşısında elde eden Trabzonspor, o maçın ardından Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı maçları kazanamadı.
Trabzonspor ile Beşiktaş, yarın İnönü Stadı'nda yapacakları lig maçıyla 114. kez karşı karşıya gelecekler.
İki takım arasında 11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor 2-0 galibiyetiyle başlayan 38 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 113 karşılaşmanın 46'sını Beşiktaş, 42'sini ise Trabzonspor kazandı. 25 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların 150 golüne, bordo-mavili ekip 124 golle karşılık verdi.
İki takım arasında oynanan lig maçlarında ise Trabzonspor'un üstünlüğü bulunuyor. Rakipler arasında yapılan 75 lig maçında Trabzonspor'un 31, Beşiktaş'ın 29 galibiyeti bulunuyor. 18 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 106 gole, Trabzonspor 87 golle karşılık verdi.

 
Powered by Blogger