Google Reklamları

16 Ekim 2012 Salı

Genclerbirligi - Galatasaray Maçı 19 Ekim 2012

Google Reklamları


Genclerbirligi - Galatasaray 19 Ekim 2012 hangi kanalda saat kaçta ? Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 19 Ekim 2012 Günü Saat 20:00'da Ankara 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan bu karşılaşmasının bilet fiyatları Gençlerbirliği yönetimi tarafından şu şekilde belirlendi;
Buna göre biletler;
Galatasaray Kapalı 150.00 TL
Gençler Kapalı 150.00 TL
Gençler Maraton 100.00 TL
Galatasaray Kale Arkası 75.00 TL
Gençler Kale Arkası 75.00 TL
Spor Toto Süper Lig 19 Ekim 2012 Cumartesi 8.hafta Gençlerbirliği Galatasaray maçı ile devam ediyor. Galatasaray ligde 14 puan ile 1. sırada yer alırken, Gençlerbirliği ise ligde 12 puanla 3.sırada yer almaktadır.
STSL’nin 8’inci hafta açılış maçında sahasında ağırlayacağı Galatasaray’la zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Gençlerbirliği, hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Kontrollü pas çalışması ile hazırlanan takımda, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat çapa ve bazı futbolcular Galatasaray maçı öncesi bazı yorumlarda bulundular.

Teknik Direktör Fuat çapa maçın zorluğunu bildiklerini belirterek, bizde iyi bir takımız ve ligde şuan 3.yüz. Galatasaray ile aramızda sadece 2 puan fark var ve biz bu maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz dedi.

Futbolcular Mehmet Sedef, Jimmy Durmaz, Serkan Kurtuluş ve Randall Azofeifa ise Galatasaray maçına üst düzeyde hazırlanıp moralli olduklarını belirterek bu maç için canla başla mücadele edeceğiz dediler.
Son zamanlarda gerek süper ligde gerekse de Şampiyonlar liginde aldıkları kötü sonuçlarla hem Türk medyasında hemde Avrupa medyasında oldukça yankı uyandıran Galatasaray’da kötü gidişata dur denilemiyor.

Son oynadıkları hazırlık maçında da Romanya Birinci Lig ekiplerinden Petrolul Ploiesti’ye 2-0 kaybeden takımda yedek oyuncularında performansı rezil olunca akıllarda bir sürü soru işareti kaldı. Gençlerbirliği gibi ligin kaliteli ve ayağa pas yapan bir takımla karşılaşacak olan takımda Teknik Direktör Fatih Terim’in bu gidişata bir son verip veremeyeceği merak konusu oldu.Gençlerbirliği maçı öncesi Florya Metin Oktay tesislerinde bir basın açıklaması yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise, Şampiyonlar liginde hayati bir maç öncesi Gençlerbirliği ile karşılaştıklarında, bu maçta 3 puan alacaklarını ve bu 3 puana çok ihtiyaçları olduklarını belirtti. Bu maçta alacakları puanlar ile Şampiyonlar ligi öncesi büyük moral kazanacaklarını belirten deneyimli teknik adam böylece kendimize olan güvenimizde artacak dedi.

 
Powered by Blogger