Google Reklamları

17 Mart 2013 Pazar

Kayserispor - Galatasaray Müsabakası 17 Mart

Google Reklamları


Kayserispor - Galatasaray Müsabakası 17 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? THY'ye ait tarifeli uçakla Kayseri'ye gelen sarı-kırmızılı kafileyi havalimanında, Kayseri Galatasaray futbol okulu ve kalabalık bir taraftar kitlesi ile Kapadokya'dan İstanbul'a giden Japon turistler" Cimbom bom" tezahüratı yaparak karşıladı.
Erkilet hava limanını adeta inleten sarı kırmızılı formalı minik öğrenciler, bir grup Japon turistle birlikte "Cimbom bom. En büyük Galatasaray" diye tezahürat yaptı.
Meşaleler yakarak tezahüratta bulunan taraftarlar, futbolculara çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Galatasaray kulübü korumaları, Drogba, Sneijder ve Burak Yılmaz'ı, hava limanı binasından, kapıda bekleyen otobüse özel olarak götürdü. Diğer oyuncular ise, yöneticilerle birlikte terminal binasından çıktı.
Galatasaray kafilesi, güvenlik önlemleri altında kalacakları otele hareket etti. Otel önünde toplanan taraftarlar da sarı-kırmızılı kafileye sevgi gösterisinde bulundu.
Sakatlıkları bulunan Elmander ve Ujfalusi'nin yanı sıra, Engin Baytar, Aydın Yılmaz ve Çağlar Birinci'nin de yer almadığı 19 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor.

 
Powered by Blogger