Google Reklamları

4 Mart 2013 Pazartesi

Kasımpaşa - Trabzonspor Süper Lig Maçı 4 Mart

Google Reklamları


Kasımpaşa - Trabzonspor Süper Lig Maçı 4 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Kasımpaşa ile Trabzonspor lig tarihinde pazartesi akşamı 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar yapılan 7 maçta, Karadeniz temsilcisinin 5, Kasımpaşa'nın 1 galibiyeti bulunuyor. Kasımpaşa ile Trabzonspor bu 7 maçta sadece 1 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Sezonun ilk yarısındaki maçı Olcan Adın'ın tek golüyle kazanan bordo-mavililer, rakibinin filelerini bugüne kadar 14 kez havalandırdı. Kasımpaşa ise, Trabzonspor'a karşı 4 kez gol sevinci yaşadı.
Trabzonspor, 2010-2011 sezonun ilk yarısında İstanbul'da Kasımpaşa'ya karşı tarihi bir galibiyet aldı. Alanzinho, Jaja (2), Burak Yılmaz (2) ve Umut Bulut'un (2) golleriyle rakibini deplasmanda 7-0 mağlup eden Trabzonspor, tarihinin en farklı skorlu galibiyetlerinden birini yaşadı. Ayrıca, bordo-mavililer bu skorla kendi lig tarihinin en farklı deplasman galibiyeti elde etti. Karadeniz temsilcisi daha önce de 1994-1995 sezonunda Adana Demirspor'u aynı skorla yenmişti. Öte yandan, Kasımpaşa da, 9. sezonunu geçirdiği ligde en farklı skorlu yenilgiyi 7-0 ile Trabzonspor'dan aldı.
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de 4 Mart Pazartesi günü Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Kemerburgaz'da bulunan tesislerde basına kapalı olarak gerçekleştirilen son antrenmanda tedavileri süren Santiago Garcia ile Volkan Yaman'ın fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ettikleri, Djalma Campos, Hüseyin Kala ve Özer Hurmacı'nın ise idmana katılmadıkları ifade edildi. Ayrıca, Matias Fritzler'in ise takımla çalışmalara başladığı aktarıldı.

 
Powered by Blogger