Google Reklamları

29 Mart 2013 Cuma

Bireysel emeklilik sistemine erken girmek çok avantajlı

Google Reklamları


Bireysel emeklilik sistemine erken girmek çok avantajlı.MetLife Genel Müdürü Deniz Yurtseven, 140 yıllık tecrübesi bulunan şirketin Türkiye’de en iyi hizmeti vermek için bulunduğunu söyledi.
Global bir şirket olarak ürün ve hizmetleriyle farklılaştıklarını söyleyen Yurtseven, “Sadece bireysel emeklilik değil, müşterilerimizin korunma ihtiyaçlarına da sigorta ürünlerimizle çözüm sağlıyoruz. Müşterilerimizin emeklilik dönemlerine kadar olan uzun yolculuklarında sürekli yanlarında olan bir şirketiz. Müşterileri her türlü ürün ve hizmetin merkezinde konumlandırıyoruz” diye konuştu.
BES’e erken girmenin oldukça önemli olduğunun altını çizen Yurtseven, “Bireysel emeklilikte kalınan süre uzayınca sistemden elde edilen birikim miktarı da çok daha hızlı artıyor. Dolayısıyla sisteme erken girmek önemli” dedi.
MetLife’ın bireysel emeklilik sektöründeki en genç şirketlerden biri olduğunu belirten Yurtseven, “2012’de MetLife olarak entegrasyonumuzu tamamladıktan sonra 2013 bizim için büyüme yılı olacak. Bunu gerçekleştirecek marka gücü, tecrübesi, dağıtım olanakları ve insan kaynağı mevcut.

 
Powered by Blogger