Google Reklamları

30 Ocak 2013 Çarşamba

Ulm - Galatasaray basketbol karşılaşması 30 ocak

Google Reklamları


Ulm - Galatasaray basketbol karşılaşması 30 ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Eurochallenge de temsilcimiz Galatasaray Gruptaki 4.maçında deplasmanda Alman ekibi Ulm ile karşılaşacak. Galatasaray rakibini mağlup ederek liderliğini devam ettirmek isteyecektir.
Galatasaray Gruptaki ilk 3 karşılaşmada 1 mağlubiyet ve 2 galibiyet aldı. Bir önceki maçta rakibini kendi sahasında rahat bir oyunla farklı mağlup etmesini başardı. Bu karşılaşmada da rakibi karşısına favori olarak çıkacak. Bu sezon Kupa'yı müzesine götürmeyi hedefleyen Galatasaray şu ana kadar başarılı bir grafik sergiledi. Grupta deplasmanda oynadığı tek karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Galatasaray deplasmandaki ilk maçında Kızıl Yıldız ile karşılaştı. Rakibini 74-91 gibi farklı bir skorla mağlup etmesini başardı. Kızıl Yıldız karşısında çok iyi hücum yapan Galatasaray savunmada biraz sıkıntı çekti. Özellikle ilk yarıda rakibinden 42 sayı yedi. Şampiyonluk için bu rakamı biraz daha azaltması gerekecek.
Ulm ise kendi sahasında rakibini mağlup ederek Gruptaki 2.galibiyetini almak isteyecektir. Gruptaki ilk 3 maçında 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet alan Ulm iç sahada oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Son iç saha maçında Kızıl Yıldız ile karşılaşan Ulm rakibine 95-100 mağlup oldu. Kendi sahasında Kızıl Yıldız gibi zayıf bir rakibe karşı kaybeden Ulm , Galatasaray'a karşı koyamayacaktır.

 
Powered by Blogger