Google Reklamları

20 Ocak 2013 Pazar

Fenerbahçe - Elazığspor Süper Lig Maçı 20 Ocak

Google Reklamları


Fenerbahçe - Elazığspor Süper Lig Maçı 20 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Şükrü Saraoğlu Stadı'nda Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek.Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde bugün Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Fenerbahçe, sahasında  28 gün sonra seyircisiyle buluşacak.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak bu zevkli mücadeleyi, hakem İlker Meral yönetecek.
Ligde ikinci yarının ilk maçında bugün Sanica Boru Elazığspor'u konuk edece Fenerbahçe'de cezalı Meireles'in yanı sıra, sarı kart cezalıları Bekir ve Hasan Ali, Afrika Kupası'nda bulunan Yobo, maçta forma giyemeyecek.
Sarı-lacivertli takımda ligde 3'er sarı kartları bulunan Gökhan Gönül ve Cristian da ceza sınırında bulunuyor.
İki futbolcu yarınki maçta forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda 19. haftadaki Gaziantepspor deplasmanında forma giyemeyecekler.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını iç sahada lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlikle 19 puan topladı.
Sarı-lacivertli ekip iç sahadaki puan kayıplarını 9'uncu hafta mücadelesinde Medical Park Antalyaspor'a, 17. haftada da Kardemir Karabükspor'a 3-1'lik skorlarla yenilerek, 5'inci haftada ise Trabzonspor ile 0-0 berabere  kalarak yaşadı.Fenerbahçe ile Sanica Boru Elazığspor 6. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 5 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazandı, 2'si berabere bitti.
İki ekip, Elazığspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2002-2003, 2003-2004 ve bu sezon birbirlerine rakip oldu. Geride kalan 5 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 2'si berabere bitti. Fenerbahçe'nin toplam 16 golüne, Elazığspor 7  golle yanıt verdi.
Taraflar arasındaki 5 maçta sporseverler toplam 23 gol seyrederken, Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 7-1'lik sonuçla Elazığspor'dan aldı. Bu sonuç Elazığspor'un da Süper Lig'deki en farklı skorlu yenilgisi olarak kayıtlara geçti.Fenerbahçe lig tarihinde ilk yarıyı 4.sıra ve altında bitirip şampiyonluk yaşamadı. İlk sezon dışında Fenerbahçe şampiyon olduğu sezonlarda 7 kez ilk yarıyı lider, 9 kez ilk yarıyı 2.sırada, 1 kez ilk yarıyı 3.sırada bitirmişti. Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa hem kulüp tarihinde bir ilki başarmış olacak, hem de lig tarihinde ilk yarıyı ilk 3 sıra dışında bitirip şampiyon olan 3.takım olacak.
Yılmaz Vural'ın teknik direktör olarak görev yaptığı takımlar Fenerbahçe'ye karşı 35 maçta 16 galibiyet aldı. Fenerbahçe 17 kez kazanırken 2 maç beraberlik ile sonuçlandı. Yılmaz Vural 33 kez lig maçında, 1 kez Başbakanlık, 1 kez de Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısında maça çıktı.Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de oynadığı 17 maçta 7 galibiyet 6 beraberlik 4 yenilgi aldı ve 27 puan topladı. Fenerbahçe böylece son 22 yılın en başarısız 17.hafta performansına ulaştı. Fenerbahçe en son 1990-91 sezonunda 17.haftada 25 puanda kalmıştı. Fenerbahçe diğer 21 sezonda 17.haftada en az 29 puan toplamıştı. Ayrıca Fenerbahçe üç puanlı sistemde en az puan topladığı 3.sezonunu yaşıyor. Fenerbahçe geçen sezonun 17.haftasına göre bu sezon 8 puan daha az topladı.

 
Powered by Blogger