Google Reklamları

6 Ocak 2013 Pazar

Karadayı 13.Bölüm 7 Ocak

Google Reklamları


Karadayı 13.Bölüm 7 Ocak 2013 Atv konusu.Savcı Turgut, iyice köşeye sıkıştıklarını şu sözlerle anlatıyor. " Adamların bize taktıkları lakaplara bile ulaşmış. Size Beyefendi diyorlar, size Çağaloğlu" .Peki ya sana sorusuna ise Turgut " Yaver" diye cevap veriyor.   Burada Beyfendi Feride'nin babası, Çağaloğlu, gazeteci Çetin Hünkaroğlu, Savcı Turgut'ta Yaver oluyor.
Karadayı 13. bölüm fragmanında  Feride ve Mahir'in ulaştığı bilgilerde Savcı Turgut'u iyice şok eder. Feride'nin " Bu yaver her kimse bizim onu acilen yakalamamız lazım" demesi, ardınan Mahir'in " Belki Yaver sadece sahtekar değil, belki de Süleyman beyin katili" sözleri Turgut için artık zor günlerin başladığının habericisi.
Öte yandan Necdet, Mahir'e hain bir tuzak kurar. Mahir geçen bölümde Feride'yi kurtarmak için Kibrit Yasin'in istediği bir adamı çetenin elinden kurtarmıştı. Ama Necdet, Mahir'i etkisiz hale getirmek için çeteye gidip ellerinden kaçırılan adamı kimin kaçırdığını bildiğini söyler. Ve Mahir'i yakalatmak için Feride'nin yem olduğu hain bir tuzak kurar.

 
Powered by Blogger