Google Reklamları

6 Ocak 2013 Pazar

Beşiktaş - Wolfsburg Hazırlık Karşılaşması 6 Ocak

Google Reklamları


Beşiktaş - Wolfsburg Hazırlık Karşılaşması 6 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, kamptaki ilk maçını Tuttur Cup'ta Wolfsburg ile yapacak. Siyahbeyazlılar, 6-9 Ocak tarihlerinde düzenlenecek Tuttur Cup'ın ilk maçında bugün Wolfsburg ile karşılacak. Saat 20.00'de Mardan Stadı'nda oynanacak mücadele, Tv8'den canlı olarak yayınlanacak.
Ara transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, listesine yeni bir isim daha ekledi. İlk yarı bittiği günden bu yana, özellikle forvet hattına bir takviye yapmak için girişimlerini sürdüren siyahbeyazlılar; Nene, Bautheac, Pitroipa ve Alexe ile yapılan görüşmelerden bugüne kadar bir sonuç alamayınca, rotasını Türkiye'de oynayan yabancılara çevirdi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın da beğendiği ancak Sivasspor'da istikrarlı bir grafik sergileyen Kamil Grosicki için, Sivas'ın hocası Rıza Çalımbay'dan ilginç bir öneri geldi.
Çalımbay'ın, "Samet hocam, bizim Kamil Grosicki tam Beşiktaş'a göre" dediği, Aybaba'nın ise eski takım arkadaşına, "Sen ikinci yarıda oynatmayacaksın da, bana mı vereceksin?" yanıtını verdiği öğrenildi. Çalımbay'ın ise "Çocuk milli takımın direkt oyuncusu. Bize bol gelmeye başladı, kendini Sivasspor'un üzerinde görüyor. Zaten böyle giderse sezon sonunda da göndermek zorunda kalacağız" yorumun üzerine Aybaba'nın da yönetici Tamer Kıran ile konuşarak, Grosicki konusunda Sivasspor'un nabzını yoklamasını istediği belirtildi.

 
Powered by Blogger