Google Reklamları

20 Aralık 2012 Perşembe

Mersin İdman Yurdu - Antalyaspor Türkiye Kupası 20 Aralık

Google Reklamları


Mersin İdman Yurdu - Antalyaspor Türkiye Kupası 20 Aralık 2012 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Ziraat Türkiye Kupasında Grup maçları Perşembe günü oynanacak 2 karşılaşma ile sona erecek. Bu sezon Ligde fırtına gibi esen Akdeniz ekibi Antalyaspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak.
Antalyaspor bu sezon Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe ve Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. Kupa da son olarak Beşiktaş gibi güçlü bir takımı mağlup eden Antalyaspor Gruptan çıkarak bu sezon Kupa da final oynamak isteyecektir. Şu ana kadar oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla herkesi kendine hayran bırakan Antalyaspor geçen sezon Ligin son haftasına kadar düşme potasında yer aldı. Geçen sezon Ligin son haftasında Ligde kalan Antalyaspor bu sezon ise Ligde ilk  içine girdi. Ligde 1 maç eksiği olan Antalyaspor son olarak deplasmanda Orduspor ile 1-1 berabere kaldı.
Antalyaspor son 5 resmi karşılaşmayı da kaybetmedi. Bu 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik almayı başardı. Mersin İdman Yurdu ise şu ana kadar Ligde iyi mücadele etti. Üst üste maçlar kaybettikten sonra toparlanan Mersin İdman Yurdu son Lig maçında Akhisar Bld.Spor'u kendi sahasında mağlup etmeyi başardı. Mersin İdman Yurdu bir önceki turda Gençlerbirliği gibi güçlü bir takımı deplasmanda mağlup ederek Gruplara kalmayı başardı. Bu karşılaşmayı taraftarın da desteği ile kazanarak gruba iyi bir başlangıç yapmak isteyecektir.

 
Powered by Blogger