Google Reklamları

20 Aralık 2012 Perşembe

Fenerbahçe - Karabükspor Karşılaşması 22 Aralık

Google Reklamları


Fenerbahçe - Karabükspor 22 Aralık 2012 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular koşu ve teknik çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sakatlıkları bulunan Güven, Bilal, Erdem ve Yiğit takımdan ayrı koşu yaptı.
Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının çok formda olduğunu ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Fenerbahçe'nin çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ve çok zorlu bir deplasmana gideceklerini belirten Bakkal, ''Fenerbahçe Avrupa'nın ve Türkiye'nin ekonomik ve oyuncu açısından çok iyi takımlarından bir tanesi. Zor bir maça gidiyoruz. Ama zoru başarmakta elimde bulunan kadrodaki kaliteli ve yetenekli oyuncuların işidir. İşin açıkçası ben de merak ediyorum. Son haftalarda oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlarla ilgili olarak da Türkiye de bu maçı bekliyor. O kadar kolay bir maç değil. Bazı şeyleri de kabul etmek gerekiyor. Ama biz her zaman dediğim gibi kendi coşkulu oyunumuzu oynayacağız. İyi bir sonuçla da ilk yarıyı bitirmek istiyoruz. Formda bir iskeletimiz oluştu. Bu önemliydi. Bu da bize başarı ve istikrar sağlıyor. Fenerbahçe maçı taç giyme maçımız olacak'' diye konuştu.

 
Powered by Blogger