Google Reklamları

25 Aralık 2012 Salı

Fenerbahçe - Galatasaray Bayan Basketbol Karşılaşması 26 Aralık

Google Reklamları


Fenerbahçe - Galatasaray Bayan Basketbol Karşılaşması 26 Aralık   2012 hangi kanalda saat kaçta ? Kadınlar 1.Basketbol Liginde iki büyük kulüp karşı karşıya gelecek. Bu sezon Ligde namağlup liderliğini devam ettiren Fenerbahçe kendi sahasında Galatasaray ile karşılaşacak.
Bu sezon Kadınlar 1.Basketbol Liginde çok iyi maçlar çıkartan Fenerbahçe yine şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gözüküyor. Fenerbahçe'yi şampiyonlukta en fazla zorlayacak takım ise ezeli rakibi Galatasaray olacaktır. Eski gücünün oldukça gerisinde kalan Galatasaray Ligde çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak liderliğin el değiştirmesini isteyeceklerdir. Seyirci üstünlüğü yine Fenerbahçe'nin yanında olacaktır. Fenerbahçe bu sezon Ligde oynadığı 10 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Rakipleri karşısında üstünlüğünü gösteren Fenerbahçe bu 10 karşılaşmada 796 sayı atarken 597 sayı yedi.
İki ekip son olarak bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupasında karşılaştı. Fenerbahçe rakibini 62-45 mağlup etmesini başardı. Fenerbahçe rakibini son 2 iç saha karşılaşmasında da mağlup etmesini başardı. Galatasaray ise rakibini son olarak deplasmanda Kadınlar Türkiye Kupasında mağlup etti. Galatasaray rakibine karşı Ligde deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda kötü performans sergiledi.

Galatasaray'ın bu karşılaşmada tek hedefi galibiyet olacaktır. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları takdirde bir bakımdan liderliği alacaklar. Bu sezon şampiyonluğu en büyük adayına karşı mücadele edecekler. Galatasaray ise bu sezon Ligde oynadığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Galatasaray Ligdeki tek mağlubiyetini kendi sahasında Kayseri Kaski'ye mağlup olarak aldı. Galatasaray'ın deplasmanda işi oldukça zor gözüküyor.

 
Powered by Blogger