Google Reklamları

2 Aralık 2012 Pazar

Galatasaray - Beşiktaş Basketbol Karşılaşması 2 Aralık

Google Reklamları


Galatasaray - Beşiktaş Basketbol Karşılaşması 2 Aralık 2012 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Beko Basketbol Ligi'nde 8. hafta maçlarının programı belli oldu. Galatasaray Medical Park-Beşiktaş derbisi 2 Aralık Pazar günü oynanacak.
Beşiktaş Milangaz güçlü rakibini deplasmanda mağlup ederek rakibinin namağlup serisine son vermek isteyecektir. Ligde 7'de 7 yapan bir takıma karşı mücadele edecekler. Galatasaray'ın başı sakatlıklarla sorunda. Bu karşılaşmada Beşiktaş Milangaz'ın en büyük avantajı bu olacaktır. Beşiktaş Milangaz bu sezon Lige istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Çok kritik bir karşılaşmaya çıkacaklar. Beşiktaş Milangaz bu sezon ilk defa katıldığı Euroleague de Top 16'ya kalmayı başardı. Grupta Barcelona , Cska Moskova , Bamberg gibi güçlü takımlar ile karşılaşan Beşiktaş son maçlar oynanmadan gruptan çıkmayı garantiledi.
Geçen sezon Beşiktaş Play Off'ta rakibini mağlup ederek Finale kalmayı başardı.
Galatasaray bu sezon Lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezonun ardından kadrosunu daha da güçlendiren Galatasaray Ligde çıktığı ilk 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Şu ana kadar en ciddi sınavında Anadolu Efes ile karşılaşan Galatasaray rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu sezon Ligde çok iddaalı olan Galatasaray şu ana kadar en ciddi sorunu sakatlıklar oldu.

 
Powered by Blogger