Google Reklamları

2 Eylül 2012 Pazar

Galatasaray Bursaspor süper lig maçı haberi

Google Reklamları


Galatasaray Bursaspor süper lig maçı haberi:Son şampiyon Galatasaray, sezona Kasımpaşa galibiyetiyle başlasa da geçen hafta alınan Beşiktaş beraberliği takımın ritmini bozdu. Öte yandan hafta içinde Tomas Ujfalusi'nin antrenmanda sakatlanması teknik heyetin keyfini kaçıran bir gelişme oldu. Savunma hattında Çek yıldızın yerine yeni transfer Dany'nin oynaması bekleniyor.
Kart cezalısı Engin Baytar da bu maçta takımını yalnız bırakacak. Hafif sakatlığı bulunan Johan Elmander'in yerine Burak Yılmaz'ın oynaması ve sarı-kırmızılı formayla ilk defa ilk 11'de sahaya çıkması olası.
Bursaspor cephesinde ise Avrupa Ligi'nden elenmenin üzüntüsü yaşanıyor. Geçen hafta Twente maçını düşünerek rotasyona giden Ertuğrul Sağlam, İBB karşısında alınan yenilgiye engel olamamıştı. Yeşil-beyazlı ekipte eksik oyuncular ise kaval kemiği kırılan stoper Serdar Aziz ile Twente maçında sakatlanan Ozan İpek.Galatasaray, Bursaspor'la oynadığı son beş maçta sadece bir kez galip gelebildi.Hafta içinde Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Manchester United, Braga ve Cluj'la karşılaşacak.Bursaspor, perşembe günü Twente'ye deplasmanda 120 dakika sonunda 4-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.Bursa temsilcisinin yeni transferi Fernando Belluschi'nin bu maçta kadroda olması bekleniyor.

 
Powered by Blogger