Google Reklamları

11 Eylül 2012 Salı

Antalyaspor - Galatasaray maçı 15 eylül 2012

Google Reklamları


Antalyaspor - Galatasaray maçı 15 eylül 2012 hangi kanalda saat kaçta maç sonucu kaç kaç bitti ? Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Galatasaray maçı için daha uzun zamanımız var. Muhakakki düşüncelerimiz var'' dedi.
Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına, 3 günlük iznin ardından başladı.Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımdaki Emrah, Veseli ile izinli İsaac ve Xavıer katılmadı.Medical Park Antalyaspor'un yeni transfer ettiği Murat Duruer'in de ilk kez katıldığı antrenman kondisyon çalışmaları ile başlarken, sonrasında hafif koşuyla devam etti.Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirporlu Ediz Bahtiyaroğlu'nun hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduğunu, bu durumun kendilerini derinden yaraladığını söyledi.Son oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının moraliyle 3 günlük iznin herkese iyi geldiğini aktaran Özdilek, şöyle konuştu:
'Tekrar hayatın gerçeklerine döneceğiz. Bugünden itibaren yoğun bir çalışma periyodu bizi bekliyor. Bu hafta milli maçlardan dolayı maç yok. Önümüzde 10-12 günlük yoğun bir çalışma sürecimiz var. En azından sakatlıkların düzelmesi adına, takıma yeni katılanların performansını biraz daha yukarı çıkarma adına bu süreci iyi değerlendireceğiz.''
Amaçlarının lige kaldıkları yerden devam etmek olduğunu ifade eden Özdilek, ''Galatasaray maçı için daha uzun zamanımız var. Muhakkak ki düşüncelerimiz var. Önemli olan oyuncularımıza bir merhabaydı. Önümüzde 10 günlük süreç var. Amacımız bu maça hazırlanmak olacak'' diye konuştu.

 
Powered by Blogger