Google Reklamları

29 Mart 2013 Cuma

Bireysel emeklilik sistemine erken girmek çok avantajlı

Google Reklamları


Bireysel emeklilik sistemine erken girmek çok avantajlı.MetLife Genel Müdürü Deniz Yurtseven, 140 yıllık tecrübesi bulunan şirketin Türkiye’de en iyi hizmeti vermek için bulunduğunu söyledi.
Global bir şirket olarak ürün ve hizmetleriyle farklılaştıklarını söyleyen Yurtseven, “Sadece bireysel emeklilik değil, müşterilerimizin korunma ihtiyaçlarına da sigorta ürünlerimizle çözüm sağlıyoruz. Müşterilerimizin emeklilik dönemlerine kadar olan uzun yolculuklarında sürekli yanlarında olan bir şirketiz. Müşterileri her türlü ürün ve hizmetin merkezinde konumlandırıyoruz” diye konuştu.
BES’e erken girmenin oldukça önemli olduğunun altını çizen Yurtseven, “Bireysel emeklilikte kalınan süre uzayınca sistemden elde edilen birikim miktarı da çok daha hızlı artıyor. Dolayısıyla sisteme erken girmek önemli” dedi.
MetLife’ın bireysel emeklilik sektöründeki en genç şirketlerden biri olduğunu belirten Yurtseven, “2012’de MetLife olarak entegrasyonumuzu tamamladıktan sonra 2013 bizim için büyüme yılı olacak. Bunu gerçekleştirecek marka gücü, tecrübesi, dağıtım olanakları ve insan kaynağı mevcut.

Fenerbahçe - Akhisar Belediye Müsabakası 31 Mart

Google Reklamları

Fenerbahçe - Akhisar Bld.Spor Müsabakası 31 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? arı-lacivertliler kritik Lazio sınavı öncesi ligde yollarına kayıpsız devam etmek isteyeceklerdir. Takımda Emre Belözoğlu, Salih Uçan ve Mehmet Topal’ın sakatlıkları bulunuyor. Gökhan Gönül de sarı kart cezalısı. Konuk takım Akhisar Belediyespor’da ise Çağdaş, Luciano ve Oğuzhan’ın sakatlıkları var. Son üç deplasman maçından 7 puan çıkaran Ege temsilcisi, deyim yerindeyse canını dişine takarak oynuyor. Son yedi maçın altısında gol üreten konuk takım Fenerbahçe’nin olası bir konsantrasyon kaybında skor bulabilir.

Sivasspor - Orduspor Müsabakası 30 Mart

Google Reklamları


Sivasspor - Orduspor Müsabakası 30 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? İki ekip arasında geride kalan 3 maçta taraflar birer kez birbirine üstünlük sağladı, bir karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.
Bu maçlarda Sivasspor 3, Orduspor 4 gol attı. Taraflar arasında bu sezonun ilk yarısında Ordu’da oynanan maçı, ev sahibi ekip 2-0 kazandı.Sivasspor, geçen sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Orduspor ile ikinci yarıdaki maçta evinde 1-1 berabere kalmıştı.
Orduspor’u konuk edecek Sivasspor, ligde son 5 maçta sadece bir kez galibiyet sevinci yaşadı. Sivas ekibi, 22. haftada Kasımpaşa’ya deplasmanda, 23. haftada Beşiktaş’a sahasında ve 24. haftada Bursaspor’a dış sahada 1-0’lık skorlarla yenildi.
Ligin 25. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor’u 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar, 26. haftada deplasmanda Akhisar Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

Gaziantepspor - Eskişehirspor Müsabakası 30 Mart

Google Reklamları

Gaziantepspor - Eskişehirspor Müsabakası 30 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenmana futbolcular, teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde çıktı. Yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda futbolcular, taktik çalışması yaptı.Antrenmanda Türkiye (A) Milli Futbol Takımı'ndan dönen Alper Potuk ile Türkiye A2 Milli Futbol Takımı kampından ayrılan Tarık Çamdal ile Özgür Çek de yer aldı. Ülkelerinin Milli futbol takımlarının kadrosunda yer alan Erkan Zengin, Causic ve Mrkela çalışmaya katılmadı.

Arka Sokaklar 280.Bölüm 29 Mart

Google Reklamları

Arka Sokaklar 280.Bölüm 29 Mart 2013 Kanal D konusu.Nadir, bir otoyol ihalesinde, ihaleden çekilmeyi kabul etmeyen Tayangir İnşaat firmasının sahibi Andaç’ın kardeşini kaçırarak adamlarına dövdürür. Andaç, kardeşinin başına gelenleri polise haber verir. Rıza Baba ve ekibi hemen işe koyulur.

Behzat Ç. 90.Bölüm 29 Mart

Google Reklamları


Behzat Ç. 90.Bölüm 29 Mart 2013 Star tv konusu.Sonunda duruşma günü gelip çatmıştır. Savcı Esra’nın ölümünden bugüne dek adaletin yerini bulmasını isteyen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, duruşma salonunda yerlerini alacaktır. Savcı Esra suikastının zanlısı Gökhan Şenay, ailesi korunmaya alındığı halde duruşmada savcıyı kendisinin vurduğunu söyleyerek Behzat Ç. ve ekibinin bütün çabasını boşa çıkaracaktır. Gökhan’ın yalan ifadesiyle adaletin terazisi bir kez daha şaşacak ve suikastın azmettiricileri tutuksuz yargılanacaktır.
Bütün bunlar yaşanırken, “Adalet” kavramını mesele edinen Barbaros ve Muzaffer, Behzat Ç.’nin davasına dahil olmaya karar verirler.

Huzur Sokağı 28.Bölüm 29 Mart

Google Reklamları


Huzur Sokağı 28.Bölüm 29 Mart 2013 Atv konusu.Bilal'in kullandığı taksi, polis tarafından uçurumun kenarında terk edilmiş halde bulunur. Bilal kayıptır ve arabadaki tüm kan izleri ona aittir. Bilal'in kayıp haberi, Huzur Sokağı'na ateş gibi düşer. Şükran, böbrek ameliyatına hazırlanırken, Son anda Bilal'in kaybolduğunu öğrenir ve deliye döner.
Saadet, böbreğini vererek kızının hayatını kurtaracak olan Hacer'e karşı hala mesafelidir. Hacer ise ameliyat Sonrasında mahalleden tamamen gitmeye kararlıdır. Gece gündüz Bilal'den haber bekleyen Feyza'nın en yakın destekçilerinden biri, patronu Selim olacaktır. Feyza'yla birlikte Bilal'in ailesi de, emniyetten gelen ve onları morga kadar sürükleyecek her haberle biraz daha yıkılırlar.

25 Mart 2013 Pazartesi

Beşiktaş - Galatasaray Basketbol Maçı 25 Mart

Google Reklamları


Beşiktaş - Galatasaray Basketbol Maçı 25 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta        başlayacak ? Sezona Avrupa-Lig kulvarlarında mücadele ederek başlayan iki takımın mücadelesine sahne olacak.Sezon başında Ergin Ataman,teknik ekip ve bazı oyuncularında Beşiktaş'tan Gs'ya geçmesi ortamı oldukca gerecektir.Ligde oldukca iddaalı bir şekilde devam eden Gs görüyoruz.Sakatlıklar doping olayları Avrupa'dan veda etme Türkiye Kupasında ezeli rakibine kaybetme derken önlerinde Lig kaldı.Ataman zeki bir koçtur ve bu sezon şansızlıklar tamamiyle onu buldu.
Erman Kunter yönetimindeki Beşiktaş ise Euroleague ilk turunda oldukca etkili bir dönem geçirdi.Fakat sonrasında Top16'da gerceklerle yüzleşmek zorunda kaldılar.Jerrells'n gönderilmeside tamamiyle bu turdaki bencil tavırlarının takıma verdiği zararlardan dolayı.Vidmar cok formda ve pota altında rakip kim olursa olsun ezilmiyor.Tutku'nun geri dönüşü takıma cok güzel bir hava getirmiş olmalı ki Siena karşısında takım halinde 20 asist yaparak galibiyet aldılar.

25 Mart Maç Program Listesi

Google Reklamları


25 Mart Maç Program Listesi
İtalya (U21) - Ukrayna (U21)
Belçika (U21) - Kıbrıs Rum Kesimi (U21)
İskoçya (U21) - Lüksemburg (U21)
Brezilya - Rusya
İrlanda Cumhuriyeti (U21) - Portekiz (U21)
İngiltere (U21) - Avusturya (U21)
Aris - Olympiakos
Beşiktaş - Galatasaray
Siena - Cantu
Cholet - Nancy

Yer Gök Aşk 113.Bölüm 25 Mart

Google Reklamları


Yer Gök Aşk 113.Bölüm 25 Mart 2013 Fox tv konusu.Sultan, kucağında Yusuf Ziya, hastanede Hamiyet’lere yakalanınca ne yapacağını şaşırır. Oğlunun nerede olduğunu öğrenmeye çalışan Sevda ise zor anlar geçirmektedir. Ali Ömer, Sevda’nın bu tavrına mana veremez.
Sultan bir yandan Yusuf Ziya’nın gerçek kimliğini araştırmakta, bir yandan Yiğit’in elinden kaçan mirasa yanmaktadır. Arada kalan yine Münevver olur.Bahar gözlerine benim yüzümden mi hüzün çöktü? Bugün söylediklerime üzüldün, biliyorum; ama niyetim o değildi ki.O takıyı naptığın umrumda değil. İster tak, istersen at... Zaten senindi, naparsan yap. Yalan söylemeni kabullenemedim işte. Buna sinirlendim.
Havva ile Yusuf birbirlerine bakarlar.

Kayıp Şehir 26.Bölüm Final 25 Mart

Google Reklamları

Kayıp Şehir 26.Bölüm  Final 25 Mart 2013 Kanal D konusu.Aysel, Çilem’i Çocuk Esirgeme Kurumu’na vermekten vazgeçer. Onu evlat edinmeye karar verir. İrfan da babası olmak da ısrarcıdır.İş yerinden arkadaşı ile yakınlaşma yaşayan İsmail’in kafası karışıktır. Zehra ile evlenen Kadir mutsuzdur. Aynı evi paylaşan arkadaş gibidirler. Aysel’in hayatından endişe eden İrfan, Ethem’den yardım istemeye gelir.

Karadayı 24.Bölüm 25 Mart

Google Reklamları


Karadayı 24.Bölüm 25 Mart 2013 Atv konusu.Nazif, aldığı gizemli telefondan sonra Feride’yle konuşmaya gider. Feride’nin adliyede sürpriz bir ziyaretçisi daha vardır.
Mahir’i çok merak eden Feride, her yerde Mahir’i aramaya başlar.
Nazif, torunu için suçu üzerine almaya karar verir. Mahir’in babasını durdurabilmek ve Nazif’i bulmak için çok az zamanı vardır. Bu sırada küçük Nazif adamların elinden kaçmaya kalkar.
Turgut ters köşe bir plan yaparak Kara ailesine büyük bir darbe vurur. Feride, önemli bir kararın eşiğine gelir.Gerçek ismi Mehmet Bozdoğan olan Yılan Berdan, son bölümünü izleyenlerin de bildiği gibi Necdet’in hamamına yılanlı mesaj göndermişti. Mahir’i ele geçirmek için Necdet’i kullanan Yılan Berdan’a henüz Necdet kafa tutamıyor.

21 Mart 2013 Perşembe

21 Mart Nevruz Bayramı Şölenleri Gösterileri

Google Reklamları


21 Mart Nevruz Bayramı Şölenleri Gösterileri.Diyarbakır tarihi nevruz kutlamalarına hazır... 2 milyon kişinin katılması beklenen tarihi günde, BDP'liler ve Emniyet ilk kez birlikte çalışacak. Vali Toprak da "Bu nevruzda kardeşlik hâkim olsun" mesajı verdi.
Diyarbakır bugünkü tarihi nevruz kutlamasına hazır. Bu yıl her zamankinden daha fazla katılım öngörüldüğü için alanda kurulan protokol platformunun kapasitesine eklemeler yapılıp kapasite iki katına çıkarıldı. Yerli ve yabancı basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte görev almak isteyen 500 kadar gazeteci ile televizyoncuya akredite kartları düzenlendi. Ayrılan özel bölümlerde basın mensuplarının rahat çalışması için önlemler de alındı ve bu alanın iç güvenliği için 150 özel personel görevlendirildi.
Avrupa ve Latin Amerika ülkelerinden de yüksek düzeyde katılım olacak. Bu katılımcılardan bazıları da şöyle: Bolivya'dan Mary Medina Zabaleta, Rossemery Carlo Lucas, Zonia Guardia Melgar adlı 4 kadın senatör, 4 kişilik İtalyan heyeti, Avrupa Parlamentosu Kürt-Dostluk grubu adına parlamenter Jürgen Klüte, Danimarka Kızıl-Yeşil Partisi Milletvekili Nikolaj Villumsen, Bask Sortu Dış İlişkiler Sorumlusu Gorka.
Diyarbakır 'da bugün nevruz kutlamasının gerçekleştirileceği alanda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Bağlar ilçesinde kapalı alanı 136 bin metrekare olan Nevruz Parkı'nda aralarında BDP'nin de bulunduğu düzenleme komitesince bugün gerçekleştirilecek olan nevruz kutlaması için çalışmalar sürüyor. Huzurlu ve coşkulu bir şekilde kutlanması beklenen nevruzun yapılacağı alanda, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine bağlı personellerce, sahne, protokol ve gazeteciler için oluşturulan platform önü rengarenk boyandı. "Nevruz kutlu olsun" yazılı flamaların asıldığı alana, nevruz ateşi için büyük bir meşale yerleştirildi. Emniyet Müdürlüğü'nce alanın girişi bariyerlerle kapatılırken, giriş çıkışlar zabıta ekiplerince denetleniyor. Çok sayıda seyyar satıcı, zabıta ekiplerince park alanı dışında belirlenen yere yerleşti. Kutlamanın yapılacağı alanı düzenleme çalışması için yaklaşık 500 kişinin çalıştığı öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve bağlı kurumlarına ilk defa kutlama ile ilgili Kürtçe "nevruz kutlu olsun" yazılı flamalar, kentin farklı yerlerindeki bilboardlara da nevruz ile ilgili afişler asıldı.

17 Mart 2013 Pazar

Bütçe 4.5 milyar arttı

Google Reklamları

Bütçe 4.5 milyar arttı.Şubatta bütçe açığı özelleştirme ve vergi gelirlerindeki artış ile faiz giderlerindeki düşüşün etkisiyle geçen yıl aynı döneme göre yüzde 45.2 düşerek 1.45 milyar oldu. Bütçe gelirleri yüzde 18.1 artarak 32.5 milyara, giderler ise yüzde 12.6 artarak 33.9 milyara çıktı. Yeni yılın ilk iki ayında bütçe 4.5 milyar fazla verdi. Bütçe gelirleri yüzde 24.8, giderleri yüzde 14.8 arttı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Faiz dışı giderlerdeki artışı mercek altına alacağız" dedi.

Kredi kartlarına faiz indirimi yapıldı

Google Reklamları


Kredi kartlarına faiz indirimi yapıldı.ylık azami akdi faiz oranı Türk Lirası için yüzde 2,34'ten yüzde 2,22'ye, aylık azami gecikme faizi oranı ise yüzde 2,84'ten yüzde 2,72'ye indirildi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre yapılan değişiklikle, aylık azami akdi faiz oranı Türk Lirası için yüzde 2,34'ten yüzde 2,22'ye, aylık azami gecikme faizi oranı ise yüzde 2,84'ten yüzde 2,72'ye düşürüldü.
Dolar ve avroda oranların değişmediği Tebliğ, 1 Nisan'dan itibaren yürürlüğe girecek.

Antalyaspor - Fenerbahçe Müsabakası 17 Mart

Google Reklamları


Antalyaspor - Fenerbahçe Müsabakası 17 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Antalya'da bugün saat 20.00'da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Medical Park Antalyaspor ile oynayacak Fenerbahçe futbol kafilesi Antalya'ya geldi.
Havalimanında kalabalık taraftar grubunun karşıladığı sarı lacivertli takım tezahüratlar arasında takım otobüsüne yürüdü. Antalyalı Fenerbahçelilerden oluşan taraftar grubu, pankart açıp meşale yaktı.
Fenerbahçeli futbolcuları taraftarlarla birlikte alkışlayan turistler ilginç görüntüler oluşturdu. Karşılamada iki taraftar grubu arasında çıkan tartışma yumruklaşmaya kadar vardı. Polisin araya girerek ayırdığı gençler, kavganın ardından tekrar otobüsün önüne geçerek tezahürat yapmaya devam etti. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve öğrencileri sevgi seline cevap vermeyi de ihmal etmedi. Kimi futbolcular boyunlarındaki çiçekleri taraftarlara uzattı, kimisi hatıra fotoğrafı çektirdi. Emre Belezoğlu ve kaleci Volkan, güvenlik görevlileri arasında otobüse bindi.

Kayserispor - Galatasaray Müsabakası 17 Mart

Google Reklamları


Kayserispor - Galatasaray Müsabakası 17 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? THY'ye ait tarifeli uçakla Kayseri'ye gelen sarı-kırmızılı kafileyi havalimanında, Kayseri Galatasaray futbol okulu ve kalabalık bir taraftar kitlesi ile Kapadokya'dan İstanbul'a giden Japon turistler" Cimbom bom" tezahüratı yaparak karşıladı.
Erkilet hava limanını adeta inleten sarı kırmızılı formalı minik öğrenciler, bir grup Japon turistle birlikte "Cimbom bom. En büyük Galatasaray" diye tezahürat yaptı.
Meşaleler yakarak tezahüratta bulunan taraftarlar, futbolculara çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Galatasaray kulübü korumaları, Drogba, Sneijder ve Burak Yılmaz'ı, hava limanı binasından, kapıda bekleyen otobüse özel olarak götürdü. Diğer oyuncular ise, yöneticilerle birlikte terminal binasından çıktı.
Galatasaray kafilesi, güvenlik önlemleri altında kalacakları otele hareket etti. Otel önünde toplanan taraftarlar da sarı-kırmızılı kafileye sevgi gösterisinde bulundu.
Sakatlıkları bulunan Elmander ve Ujfalusi'nin yanı sıra, Engin Baytar, Aydın Yılmaz ve Çağlar Birinci'nin de yer almadığı 19 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor.

15 Mart 2013 Cuma

Eskişehirspor - Elazığspor Müsabakası 15 Mart

Google Reklamları

Eskişehirspor - Elazığspor Müsabakası 15 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Üst sıralarda Avrupa şansını zorlayan takımlardan olan Eskişehirspor, son 4 maçında galibiyet alamayarak yarışta geri kaldı. Bu kadar kaybedilen puanın üzerine kaliteli futbolcuları bulunan Es-Es artık olumlu bir tepki vermek ve kazanmak istiyor. Bu hafta Elazığspor ile oynayacak olmaları Eskişehirspor'u fazlasıyla zorlayacaktır. Çünkü Elazığspor ligde kalmak adına adeta canını dişine taktı ve son gücüyle puan almak adına her şeyi yapıyor. Fakat üç maçtır kazanan Elazığspor'un serisinin bu hafta son bulacağını düşünüyorum.

Bursaspor - Trabzonspor Müsabakası 15 Mart

Google Reklamları


Bursaspor - Trabzonspor Müsabakası 15 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 73 lig maçının 38'ini Trabzonspor , 9'unu Bursaspor kazandı, 26 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor, 73 maçta 49 gol atarken kalesinde 107 gol gördü.
Bursaspor, tarihinde ilk kez deplasmada ligin ilk yarısında oynanan mücadelede Trabzonspor'u Batalla'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Trabzonspor'u en son 2008-2009 sezonunda evinde 2-1 yenmiş, bundan sonra oynanan 3 karşılaşmada 1 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etmişti. Bursaspor ligde evinde oynadığı 35 Trabzonspor maçının 8'ini kazandı 14'ünü kaybetti, 13'ünde de berabere kaldı. 35 maçta Bursaspor 33, Trabzonspor ise 44 gol attı.
Bursaspor'da sakatlıkları süren Basser, Ferhat ve Pinto Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Yeşil beyazlı ekipte kart sınırında bulunan Belluschi, Vederson, İbrahim ve Serdar Aziz Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart görmesi halinde deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.
Saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Trabzonspor mücadelesini Kırklareli bölgesinden Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Adil Sinem ve Arkın Akgöl yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Özgüç Türkalp.

14 Mart 2013 Perşembe

Konut kredisi kullananlar ipotek fek ücreti vermeyin

Google Reklamları


Konut kredisi kullananlar ipotek fek ücreti vermeyin."Ödediğim krediden ipoteğin kaldırılması için banka ipotek fek ücreti istiyor" diyen tüketicilerin şikayetleri üzerine Av. Sercan Sakallı "İpotek fek ücretini vermeyin. Eğer daha önce ödeme yaptıysanız bedel iadesi alın" diyerek tüketicileri sevindirecek haber verdi. Bankacılık sisteminde sıkça gündeme gelen ipotek kaldırma ücretine ilişkin Av. Sakallı şu açıklamalarda bulundu: "Konut kredisinden kaynaklanan borcunu ifa etmiş bir tüketici için ipoteğin kaldırılmasını talep etmek bir haktır. Buna karşın kredi verenin ipoteğin kaldırılması için ücret talep etmesi konut finansman kredisi sözleşmelerinde yer alan açık bir haksız şart oluşturmaktadır.Nitekim 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da haksız şart 'Satıcı veya sağlayıcının tüketiciyle müzakere etmeden, tek taraflı olarak sözleşmeye koyduğu, tarafların sözleşmeden doğan hak ve yükümlülüklerinde iyi niyet kuralına aykırı düşecek biçimde tüketici aleyhine dengesizliğe neden olan sözleşme koşulları haksız şarttır.Taraflardan birini tüketicinin oluşturduğu her türlü sözleşmede yer alan haksız şartlar tüketici için bağlayıcı değildir.Eğer bir sözleşme şartı önceden hazırlanmışsa ve özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle tüketici içeriğine etki edememişse, o sözleşme şartının tüketiciyle müzakere edilmediği kabul edilir.Sözleşmenin bütün olarak değerlendirilmesinden, standart sözleşme olduğu sonucuna varılırsa, bu sözleşmedeki bir şartın belirli unsurlarının veya münferit bir hükmünün müzakere edilmiş olması, sözleşmenin kalan kısmına bu maddenin uygulanmasını engellemez.Bir satıcı veya sağlayıcı, bir standart şartın münferiden tartışıldığını ileri sürüyorsa, bunu ispat yükü ona aittir.' şeklinde belirtilmiştir."
Kanun hükümleri ve Tüketici Sözleşmelerindeki Haksız Şartlar Hakkında Yönetmelik gereğince tüketicilerin bu bedeli ödeme yükümlülüklerinin olmadığına dikkat çeken Av. Sakallı, "İpoteğin kaldırılması hususunda haksız yere ödeme yapan tüketiciler derhal ilçe Tüketici Hakem Heyetlerine başvurarak bedelin iadesini isteyebilirler. Ayrıca ipoteğin kaldırılması hususunda ödeme yapmayan tüketiciler ise ipoteğin fekki için Tüketici Mahkemesi'ne dava açabilirler" dedi.

Kurtlar Vadisi Pusu 185.Bölüm izle 14 Mart

Google Reklamları


Kurtlar Vadisi Pusu 185.Bölüm izle 14 Mart 2013 Atv konusu.KGT elemanı Haydar yok olacak mı? KGT elemanı Haydar;  Adil Bey ve Eşref'in pusuya düşürüldüğünü söyliyecek mi?
Mete Aymar tarafından ablukaya alınan Adil Bey ve Eşref pusudan nasıl kurulacak? Polat Alemdar yetişebilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu bu bölümde Polat Alemdar ve ekibi Sencer'in peşine düşmeye devam edecek. Sencer'de Demir Yumruk'u Polat ve ekibinin üstüne salıyor. Demir Yumruk bi hayli Polat ve Ekibini yoracağa benziyor.Bütün bu soruların cevabı bu akşam yanıtlanacak.

10 Mart 2013 Pazar

Sanayi üretimi büyüyor

Google Reklamları


Sanayi üretimi büyüyor.Büyümenin öncü göstergelerinden sanayi üretimi, ocakta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1.9, bir önceki aya göre ise 2.3 arttı.
TÜİK verilerine göre, takvim etkisinden arındırılmış hesaplamada, geçen yılın aynı ayına göre üretim, madencilik ve taşocakçılığı sektöründe yüzde 3.6, elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektöründe ise yüzde 3.2 azaldı. İmalat sanayi üretimi ise yüzde 3.2 artış gösterdi.
Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış hesaplamada bir önceki aya göre ise üretim, madencilik ve taşocakçılığında üretim yüzde 0.3, imalat sanayinde yüzde 2.7, elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımında yüzde 0.5 arttı.
Aralık ayında da enflasyon verileri 17 dakika erken açıklanmıştı. TÜİK, Reuters’in robot programını kullanarak bu rakamları aldığını iddia etmiş, Reuters ise suçlamayı reddetmişti. Ocak ayında ise 35 dakika erken açıklanan işsizlik verisi için TÜİK, SMS firmasını suçlamış ve daha sonra SMS uygulamasını sona erdirmişti.

10 Mart 2013 Maç Program Listesi

Google Reklamları


10 Mart 2013 Maç Program Listesi
Tofaş - Fenerbahçe Ülker
Athletic Bilbao - Valencia
Villarreal - Sporting Gijon
Erciyesspor - Samsunspor
Kartalspor - Bucaspor
Roda - Feyenoord
Atalanta - Pescara
Karabükspor - Eskişehirspor
Rubin Kazan - Zenit
Aue - Dynamo Dresden
Hertha - Duisburg
Ingolstadt - Bochum
Mordovia Saransk - Anzhi Makhachkala
Hibernian - Hearts
Sion - Lausanne
Thun - Zurich
Horsens - Odense
Nice - Montpellier
Adanaspor - Göztepe
Karşıyaka - Tavşanlı Linyitspor
Ajax - Zwolle
Utrecht - Waalwijk
Millwall - Blackburn
Cagliari - Sampdoria
Chievo - Napoli
Juventus - Catania
Palermo - Siena
Parma - Torino
Kalmar - Brage
Sivasspor - Antalyaspor
Hannover - Eintracht Frankfurt
Newcastle - Stoke
Basel - Young Boys
Elazığspor - Orduspor
Twente - Vitesse
Fc Copenhagen - Silkeborg
Liverpool - Tottenham
Bordeaux - Bastia
Manchester Utd - Chelsea
Stuttgart - Hamburg
Fenerbahçe - Bursaspor
Denizlispor - Rizespor
Celta - Real Madrid
İnter - Bologna
Lazio - Fiorentina
Lyon - Marsilya
Atl. Madrid - Sociedad
Benfica - Gil Vicente
Galatasaray'ın puan kaybetmesinin ardından oynadığı 9 maçın 7'sinde hüzün yaşayan Fenerbahçe, bir kez daha aynı şansı yakaladı. Hedef, bu kez fırsatı iyi değerlendirip puan farkını 4'e düşürmek.
3 kulvarda da mücadele eden tek takım olan Fenerbahçe, hem bu yüzden hem de Avrupa Ligi’ndeki maçlarını perşembe günü oynadığı için Süper Lig’de genelde hafta sonlarında sahaya çıktı. Devler Ligi’nde oynayan Galatasaray ise genelde hep Fenerbahçe’den önce oynadı maçlarını. Bu, kimilerine göre avantaj, kimilerine göre dezavantajdı. Şu ana kadar yaşanan tabloya göre Fenerbahçe için dezavantaj oldu. Galatasaray’ın kendisinden önce oynayıp, puan kaybettiği 9 karşılaşmanın ardından sahaya çıkan Sarı-Lacivertli ekip, bunların sadece 2’sinde galibiyete ulaşırken, 4’ünde berabere kaldı, 3’ünde ise sahadan puansız ayrıldı. Galatasaray, Devler Ligi maçı nedeniyle lig müsabakasını yine cuma günü oynadı ve sezon başından bu yana olduğu gibi puan kaybetti.
Lider haftayı puansız kapatırken, gözler Fenerbahçe’ye çevrildi. Çek Cumhuriyeti’nden Viktoria Plzen galibiyetiyle dönmenin üzerine Galatasaray’ın puan kaybetmesiyle morallerin tavan yaptığı Sarı-Lacivertliler’de şimdi tek bir hedef var; Bu kez ellerine geçen fırsatı iyi değerlendirmek ve puan farkını 4’e düşürmek. Sakat Webo ve Gökhan Gönül yok ama Avrupa’da forma giyemeyen Kaptan Emre, Meireles var. Plzen maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Egemen de, Aykut Kocaman’ın şans vermesi durumunda sahada olacak. Bu durumda büyük olasılıkla Bekir, sakat Gökhan’ın bölgesine kaydırılacak.

8 Mart 2013 Cuma

Demiryolları özelleştirme kapsamına giriyor

Google Reklamları


Demiryolları özelleştirme kapsamına giriyor.Türkiye Demiryolu Ulaştırmasının Serbestleştirilmesi Hakkında Kanun Tasarısı TBMM’ye sunuldu. Tasarı ile TCDD’nin yerine TCDD Taşımacılık AŞ kurulacak. Özel şirketler, demiryolu altyapısı inşa edebilecek, işletebilecek ya da demiryolu üzerinde tren işletebilecek.
Şirketler, kendilerine ait demiryolu altyapısı inşa edebilecek, işletebilecek ya da önceden devletçe kurulmuş demiryolu üzerinde tren işletebilecek. Özel şirketler, demiryolu altyapısı inşa etmek istemeleri halinde, ihtiyaç duydukları arazi ve taşınmazları, kamulaştırma bedeli ödemeleri kaydıyla 49 yıllığına kiralayabilecek.
Tasarıya göre, TCDD’de çalışanlara emekli olmaları halinde fazla emekli ikramiyesi ödemesi yapılacak, bu şekilde özelleştirmeden önce personel azaltılması sağlanacak. TCDD’de istihdam edilenlerden emekli aylığı bağlanmasına hak kazananlardan, bir ay içinde başvuruda bulunanların emekli ikramiyeleri; yaş haddinden emekliliğine en fazla üç yıl kalanlar için yüzde 25, yaş haddinden emekliliğine üç yıldan fazla beş yıldan az kalanlar için yüzde 30, yaş haddinden emekliliğine beş yıl ve daha fazla kalanlar için yüzde 40 fazlasıyla ödenecek.
Emekli aylığı bağlanması şartlarını 2013 yılı sonuna kadar haiz olacaklara, bu hakkı kazandıktan tarihten itibaren bir ay içinde başvuruda bulunmaları halinde emekli ikramiyeleri yüzde 40 fazlasıyla ödenecek.

Trabzonspor - Beşiktaş Karşılaşması 9 Mart

Google Reklamları


Trabzonspor - Beşiktaş 9 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Ligin 5'inci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 0-0, ligin 8'inci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 1-1, ilk yarının son haftasında ise sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, ligin 22. haftasında sahasında sarı-lacivertli takıma 3-0 mağlup olarak İstanbul'un üç büyük takımına karşı galip gelemedi.Bu maçlarda 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, Beşiktaş'ı mağlup ederek bu kez söz konusu rakipleriyle oynadığı maçlardaki ilk galibiyetini almak istiyor.
Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas, bordo-mavili takımın başında ikinci büyük maçına çıkacak. Kafkas ile ligin 22. haftasında çıktığı Fenerbahçe maçında 3-0 mağlup olan bordo-mavililer, Beşiktaş karşısında galip gelmeye çalışacak.

İntikam 9.Bölüm 7 Mart

Google Reklamları


İntikam 9.Bölüm 7 Mart 2013 Kanal D konusu.Derin'in güvende olmadığını düşünecek olan Yağmur, onu güvenli bir yerde saklamak için Hakan'dan yardım isteyecektir. Hakan, hakkında hiçbir şey bilmediği davetsiz misafirden dolayı hoşnutsuz olacak, ancak Yağmur'un hatırı için ona yardım edecektir. Şahika'dan gelecek bir telefon Yağmur ve Emre'nin keyfini kaçıracaktır.
Adem'e bir türlü ulaşamadığını söyleyecek olan Şahika, bu işte Yağmur'un parmağının olduğundan şüphelenecektir. Bunun üzerine Emre'yi Yağmur'dan uzaklaştırmak için harekete geçecektir.

Galatasaray - Gençlerbirliği Süper Lig Karşılaşması 8 Mart

Google Reklamları


Galatasaray - Gençlerbirliği Süper Lig Karşılaşması 8 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray evinde Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Schalke maçı öncesi son maçına çıkacak Galatasaray'da tek hedef 3 puan.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke maçı öncesi Süper Lig'de Gençlerbirliği ile puan mücadelesi yapacak. Sarı kırmızılılar, Türk Telekom Arena'daki maçı kazanarak, hem takipçileri Beşiktaş ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını açmak, hem de Schalke deplasmanına moralli gitmek istiyor.
Teknik Direktör Fatih Terim Gençlerbirliği sınavında, Schalke maçını düşünerek bazı değişikliklere gidecek.
Sol arka adelesinde zorlanma olduğu için çarşamba günkü çalışmada yer almayan Didier Drogba ile yaklaşık 1 hafta süren tedavisinin ardından çalışmalara başlayan Dany başkent ekibine karşı riske edilmeyebilir.
Milli takımdan döndükten sonra Terim'in gözüne girmekte zorlanan Eboue'nin yeniden formasına kavuşması, Eskişehir'de kulübeye gönderilen Hamit Altıntop'un da sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.

6 Mart 2013 Çarşamba

ABD hisse senedi piyasalarında rekor kırıldı

Google Reklamları


ABD hisse senedi piyasalarında rekor kırıldı.Küresel piyasalarda merkez bankalarının parasal genişlemeye devam edecekleri algısı pozitif görünümü artırarak yükselişlerin ivme kazanmasını sağladı, dün ABD’de Dow Jones Endeksi 2007 yılındaki tarihi en yüksek seviye ve kapanış rekorlarını kırdı.
Avrupa hisse senedi piyasaları da ABD’deki yükselişlerden bulduğu destek ve yarın yapılacak Avrupa Merkez Bankası (ECB) kararları öncesinde oluşan iyimserlikle yüzde 2’leri aşan yükselişler kaydetti. Almanya’da DAX Endeksi günü yüzde 2,32 oranında değer kazancıyla tamamladı, İngiltere’de FTSE 100 Endeksi yüzde 1,36, Fransa’da CAC 40 Endeksi yüzde 2,09 oranında değer kazandı.
Bugün Asya hisse senedi piyasalarının da küresel piyasalardaki hızlı yükseliş hareketine katıldığı ve yarınki Merkez Bankası (BOJ) kararı öncesinde Japonya’da Nikkei 225 Endeksinin yüzde 2,13 oranında yükseldiği görülüyor.
Yurt içinde de, son açıklanan enflasyon ve reel efektif döviz kuru endeksinin Merkez Bankasının politikalarını destekler nitelikte olması, tahvil-bono piyasasının yatay hareketini, hisse senedi piyasasının ise yükselişini devam ettirmesini sağladı. İMKB 100 Endeksi yükseliş hareketini 7. güne taşıyarak günü 81.051 puandan tamamladı, Ocak ayında gerçekleşen sert düşüşün yarısını geri almış oldu.

Merhamet 4.Bölüm 6 Mart

Google Reklamları

Merhamet 4.Bölüm 6 Mart 2013 Kanal D konusu.Fırat, Yaslıhan"a gitmeden önce Narin"i görmeye gelir ve Irmak"ın kendisi ile gelişinin gerçek nedenini açıklar. Gerçek, Irmak"ın herkese anlattığından çok farklıdır. Narin ise Fırat"a kendisini bırakmaktan, pek çok neden yüzünden korkmaktadır. Deniz, sevgilisi Can"ın kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Narin ile atölyesini kolaçan etmeye giderler. Onları bir sürpriz beklemektedir. Irmak"ın Fırat"la yaptığı Yaslıhan gezisi Irmak"ın tüm çabalarına rağmen tatsız biter. Küçük Galina, Sermet"in başına kalmıştır. Sermet, Narin ve Deniz"den kızın bakımı konusunda yardım ister. Mehmet"in futbol hayatı ile ilgili doktorların vereceği karar tüm ailenin kaderini etkileyecektir. Okullar açılırken Narin"i okula göndermemeye kararlı olan Recep, Narin"in son gece bulduğu sürpriz bir çözümle ağzını bu konuda açamaz hale gelecektir. Narin"in dayı kızı Sema ise, kasabaya cenazeye gelen Fırat"a göz koymuştur.

Viktoria Plzen - Fenerbahçe Uefa Kupası 7 Mart

Google Reklamları

Viktoria Plzen - Fenerbahçe Uefa Kupası 7 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Plzen tarihinin en başarılı dönemini yaşıyor. Fenerbahçe ise tarihinin en karışık günlerini yaşıyor. Plzen, güçlü rakibi Napoli' yi eleyerek büyük bir özgüven kazandı ve gözünü bir üst tura dikti. Fenerbahçe ise son haftalarda iki ileri bir geri bir performans sergiliyor. Lig lideri Galatasaray ile puan farkı 7' ye çıktı. Bu fark sürekli artıyor, bir türlü kapanmıyor. Öte yandan, camiada huzursuzluklar diz boyu. Bu karşılaşma, Fenerbahçe yönetimi, teknik heyeti ve onları destekleyen grup açısından büyük önem taşıyor. Aslında bu şekilde ifade etmek istemesem de adeta bir "ölüm kalım maçı". Zira, Plzen deplasmanından alınacak iyi bir skor, tur için önemli. Tur ise, hem hoca hem de yönetime bir nefes aldıracak. Öte yandan, maçtan alınacak kötü bir sonuç, geçtiğimiz pazar günkü Beşiktaş derbinin kaybedilmesi ile birleşerek, camiada yönetim ve teknik heyete tepkili olan taraftarların protestolarını artırmalarına neden olacak.

Paris St Germain - Valencia Şampiyonlar Ligi 6 Mart

Google Reklamları

Paris St Germain - Valencia Şampiyonlar Ligi 6 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Mestalla'da aldığı 2-1'lik skor avantajını korumak isteyen Fransa temsilcisinde Zlatan Ibrahimovic, ilk etap mücadelesinde gördüğü kırmızı karttan dolayı bu maçta yerini alamayacak. Carlo Ancelotti bu maçta İsveçli yıldızın boşluğunu Kevin Gameiro ile doldurmayı planlıyor. Genç yıldız Marco Verratti'de sarı kart cezasından dolayı forma giyemeyecek. Hafta sonu ligde 10 kişi kalan Reims'e karşı şok bir yenilgi alan PSG, tur atlayarak yaraları sarmak istiyor.Fransa'da tur için çok çalışması gereken Valencia'da ise savunmada sakatlık sıkıntısı devam ediyor. Adil Rami ve Ricardo Costa, sakatlıklarından dolayı 19 kişilik kadro arasında yer almazken, teknik direktör Ernesto Valverde'nin Jeremy Mathieu'yu ilk 11'e dahil etmesi bekleniyor. Paris doğumlu Sofiane Feghouli ve Roberto Soldado bu akşam İspanyol ekibinin hücum hattında önemli kozlarından olacak.

Juventus - Celtic Şampiyonlar Ligi 6 Mart

Google Reklamları

Juventus - Celtic Şampiyonlar Ligi 6 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? İskoç ekibi Celtic'i bu kez evinde ağırlayacak. Ancak deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla Celtic'i deviren Juventus için turu geçti yorumu yapmamız hiç de yanlış olmayacak. Celtic'in İtalyan devi karşısında mucize bir sonuç alması söz konusu bile değil. Bu nedenle İtalya'da oynanacak maçta ev sahibi Juventus rahat bir performans sergileyecek. Siyah-beyazlıların tecrübeli ismi Andrea Pirlo her ne kadar Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak güçte olmadıklarını söylesede, oldukça kötü bir sezon geçiren Milan'ın Barcelona'yı devirdiği bu arenada her şey olabilir. Juventus'un tur öncesi oynayacağı son 90 dakikada üst düzey performans sergilemesine gerek olmadığını düşünüyorum.

4 Mart 2013 Pazartesi

E-ticarete sıkı denetim gelecek

Google Reklamları


E-ticarete sıkı denetim gelecek.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki günlerde internet üzerinden ticarete (e-ticaret) yönelik vergi incelemelerinin başlatılacağını bildirdi.
Maliye Bakanı Mehmet Simsek, 10 numara yağ, lüks otomobil, sigara ve jet yakıtından sonra, toplam büyüklüğü 2012 yılı sonunda yaklaşık 31 milyar liraya ulaşan ve 2015'te 62 milyar liraya çıkması beklenen sanal pazar alanında yaşanan vergi kaybı için düğmeye bastı.
Maliye Bakanı Şimşek'in talimatıyla yaklaşık 6 ay önce harekete geçen Vergi Denetim Kurulu'nun (VDK), e-ticaret alanında oluşan vergi kayıp ve kaçağının tespiti ve önlenmesine yönelik çalışmaların ilk etabını tamamladığı öğrenildi.
E-ticaret nedeniyle oluşan vergisel kaybın araştırılması, konuya ilişkin yürürlükte bulunan mevzuatın tüm yönleriyle tetkik edilmesi ve vergi mevzuatıyla ilişkilendirilmesi suretiyle çözüm önerileri geliştirilmesine yönelik Ankara Organize Vergi Kaçakçılığıyla Mücadele Grup Başkanlığı'nca bir rapor hazırlandı.

Et ve kıyma ürünlerine farklı ürünler girmeyecek

Google Reklamları


Et ve kıyma ürünlerine farklı ürünler girmeyecek.Çiğ et, kıyma, hazırlanmış et karışımları ve et ürünlerinde, farklı hayvan türleri karıştırılması uygulaması yarından itibaren son buluyor.Yürürlüğe girecek Tebliğ kapsamında yer alan çiğ kırmızı et, kıyma ve hazırlanmış kırmızı et karışımlarının üretiminde de yine kemik, kıkırdak ve sakatat kullanılamayacak. Sakatat sadece sakatat olarak piyasaya arz edilecek.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Türk Gıda Kodeksi Et Ve Et Ürünleri Tebliği yarın yürürlüğe giriyor. Tebliğ ile çiğ et, kıyma, hazırlanmış et karışımları ve et ürünlerinin tekniğine uygun olarak üretilmesi, ambalajlanması ve piyasaya arzına ilişkin hususları belirlenirken Tebliğ, çiğ et, kıyma, hazırlanmış et karışımları ve et ürünlerini kapsıyor. Tebliğ, et özütleri, eritilmiş hayvansal yağ, donyağı tortusu, jelatin, tuzlanmış veya kurutulmuş kan, tuzlanmış veya kurutulmuş kan plazmasını ise kapsamıyor.
Tebliğ ile çiğ et, kıyma, hazırlanmış et karışımları ve et ürünlerinde farklı hayvan türlerine ait etlerin karıştırılarak elde edilmesine yönelik genel hükümler de belirlendi. Buna göre büyükbaş ve küçükbaş hayvan etleri birbirleriyle karıştırılabilecek. Kanatlı hayvan türlerinden elde edilen etler birbirleriyle karıştırılabilecek. Bu durumlar dışında farklı hayvan türlerine ait etler birbirleriyle karıştırılamayacak. Ancak sadece üretim teknolojisi gereği kanatlı eti ürünlerine kırmızı et veya yağı karıştırılabilecek. Bu Tebliğ kapsamındaki ürünlerin üretiminde mekanik olarak ayrılmış etler kullanılamayacak.
Döner piyasaya sunuluş şekline göre; yaprak döner, kıyma döner ve karışık döner olarak sınıflandırılacak. Yaprak döner, üretiminde kırmızı et olarak sadece yaprak haline getirilmiş çiğ kırmızı etin kullanıldığı döneri; kıyma döner, üretiminde kırmızı et olarak en çok yüzde 90 oranında kıymanın ve en az yüzde 10 oranında yaprak haline getirilmiş çiğ kırmızı etin kullanıldığı döneri; karışık döner, üretiminde kırmızı et olarak en az yüzde 60 oranında yaprak haline getirilmiş çiğ kırmızı et ve en çok yüzde 40 oranında kıymanın kullanıldığı döneri ifade edecek.
Kanatlı eti döneri, piyasaya sunuluş şekline göre üretiminde kanatlı eti olarak sadece yaprak haline getirilmiş çiğ kanatlı etinin kullanıldığı döneri "yaprak kanatlı eti döneri" ile üretiminde kanatlı eti olarak en az yüzde 60 oranında yaprak haline getirilmiş çiğ kanatlı etinin ve en çok yüzde 40 oranında kanatlı kıymanın kullanıldığı "karışık kanatlı eti döneri" olarak ikiye ayrılacak.

Kelebeğin Rüyası Gösterime Girdi

Google Reklamları


Kelebeğin Rüyası Gösterime Girdi.Zonguldak'ta yaşayan, iki genç şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu, yeni yeni modernleşen bu madenci kentinde memuriyet hayatlarını sürdürürken, bir yandan da sanatla, edebiyatla ve en çok da şiirle iç içe yaşamaktadırlar. Ayakları üzerine yeni kalkan genç Cumhuriyet, bir yandan modernleşme çabasındayken, aynı yıllarda Avrupa'da da çetin bir savaş yaşanmaktadır. Belediye Başkanı'nın kızı Suzan'ın Zonguldak'a geri gelmesiyle Rüştü ve Muzaffer'in şiire olan inancı daha da artar. Henüz lise öğrencisi olan Suzan, çevrenin istememesine rağmen iki gençle yakın arkadaş olur. Fakat 1940'lı yılların vebası olan verem, iki genç insanın da sağlığını git gide tehdit etmektedir. Rüştü ve Muzaffer'in hem kendi gelecekleri, hem de dünyanın gidişatı hayra alamet değildir.
Yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği filmin yapımcılığı yine BKM'ye ait. Çekimler Zonguldak ve İstanbul'da gerçekleştirilen yapım aynı zamanda Zonguldaklı madencilerin de öyküsüne değiniyor. Oyuncu kadrosunda Erdoğan'ın yanı sıra Mert Fırat, Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Taner Birsel, Ahmet Mümtaz Taylan gibi genç-usta pek çok isim de yer alıyor.
Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan, Belçim Erdoğan, Mert Fırat, Farah Zeynep Abdullah
Senaryo:Yılmaz Erdoğan, Rahman Altın

Yer Gök Aşk 110.Bölüm 4 Mart

Google Reklamları

Yer Gök Aşk 110.Bölüm 4 Mart 2013 Fox tv konusu.Sultan ve Reşit’in konağa gelmesi Hamiyet’i şoke eder. Derhal gitmelerini ister ama karşısında Münevver’i bulacaktır.Celal, Sezer’i almak için Bade’nin kapısına dayanır ama Bade annesini göndermez. Ancak Celal’in hamlesi herkesi şaşırtır.Hamiyet ve Sultan konağın çatısı altında yine savaş halindedirler. Sultan bu kez kâhya değil, dünürdür ve pes etmeye de niyeti yoktur.Yılmaz, şirkette Mehmet’i görmeye tahammül edemez. Üstelik Mehmet’in alacağı ani bir karar yalnız Yılmaz’ı değil herkesi şoke edecektir. Şehrin ileri gelenleri konağa, ziyarete gelirler. Sultan’ın evde olması Hamiyet’e zor zamanlar yaşatacaktır.Bade bebeği için çok heyecanlı ve mutludur. Ancak postadan gelen bir haber, üstüne kara bir bulut gibi çöker.

Göztepe - Erciyesspor Ptt 1.Lig Maçı 4 Mart

Google Reklamları

Göztepe - Erciyesspor Ptt 1. Lig Maçı 4 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Göztepe, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Kuşadası'nda yaptığı antrenmanla devam ediyor.Ligin 24. haftasında Kayseri Erciyesspor'u İzmir'de ağırlayacak olan Göztepe, Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşma için Kuşadası'nda kampa girdi. Kuşadası kampının ikinci gününde yapılan antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan Göztepeli oyuncular daha sonra yan top çalışması ve 2'ye 2 mücadeleye dayalı oyun oynadı. Antrenmanın son bölümünde yaptığı çift kale maçla bugün yapılan çalışmaları tamamlayan sarı-kırmızılı oyuncular yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Bugün yapılan antrenmanda sakat olana oyuncu Ramazan Sal takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalar yaptı.

Kasımpaşa - Trabzonspor Süper Lig Maçı 4 Mart

Google Reklamları


Kasımpaşa - Trabzonspor Süper Lig Maçı 4 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Kasımpaşa ile Trabzonspor lig tarihinde pazartesi akşamı 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar yapılan 7 maçta, Karadeniz temsilcisinin 5, Kasımpaşa'nın 1 galibiyeti bulunuyor. Kasımpaşa ile Trabzonspor bu 7 maçta sadece 1 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Sezonun ilk yarısındaki maçı Olcan Adın'ın tek golüyle kazanan bordo-mavililer, rakibinin filelerini bugüne kadar 14 kez havalandırdı. Kasımpaşa ise, Trabzonspor'a karşı 4 kez gol sevinci yaşadı.
Trabzonspor, 2010-2011 sezonun ilk yarısında İstanbul'da Kasımpaşa'ya karşı tarihi bir galibiyet aldı. Alanzinho, Jaja (2), Burak Yılmaz (2) ve Umut Bulut'un (2) golleriyle rakibini deplasmanda 7-0 mağlup eden Trabzonspor, tarihinin en farklı skorlu galibiyetlerinden birini yaşadı. Ayrıca, bordo-mavililer bu skorla kendi lig tarihinin en farklı deplasman galibiyeti elde etti. Karadeniz temsilcisi daha önce de 1994-1995 sezonunda Adana Demirspor'u aynı skorla yenmişti. Öte yandan, Kasımpaşa da, 9. sezonunu geçirdiği ligde en farklı skorlu yenilgiyi 7-0 ile Trabzonspor'dan aldı.
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de 4 Mart Pazartesi günü Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Kemerburgaz'da bulunan tesislerde basına kapalı olarak gerçekleştirilen son antrenmanda tedavileri süren Santiago Garcia ile Volkan Yaman'ın fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ettikleri, Djalma Campos, Hüseyin Kala ve Özer Hurmacı'nın ise idmana katılmadıkları ifade edildi. Ayrıca, Matias Fritzler'in ise takımla çalışmalara başladığı aktarıldı.

2 Mart 2013 Cumartesi

Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi 03 Mart

Google Reklamları


Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi 03 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak derbi, Türkiye'nin Galatasaray ile birlikte en pahalı 3 takımından 2'sini karşı karşıya getirecek. Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, Süper Lig'de bu sezon mücadele eden takımlar içinde Fenerbahçe'nin toplam tahmini piyasa değeri 345 milyon lira, Beşiktaş'ın ise 225 milyon lira.
Futbolculardan ise, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Portekizli futbolcuları Raul Meireles ve Manuel Fernandes'in tahmini bonservis bedelleri 33,5 milyon lira olarak gösterildi.
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig derbisi öncesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkan sıfatıyla Beşiktaş karşısında 20 galibiyet, 14 de yenilgi gördü.
Aziz Yıldırım'ın ilk kez başkanlık görevine seçildiği 15 Şubat 1998 tarihinden itibaren iki takım arasında yapılan toplam 41 maçın 20'sini Fenerbahçe, 14'ünü Beşiktaş kazanırken, 7 maç berabere sona erdi.

 
Powered by Blogger