Google Reklamları

30 Ocak 2013 Çarşamba

Ulm - Galatasaray basketbol karşılaşması 30 ocak

Google Reklamları


Ulm - Galatasaray basketbol karşılaşması 30 ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Eurochallenge de temsilcimiz Galatasaray Gruptaki 4.maçında deplasmanda Alman ekibi Ulm ile karşılaşacak. Galatasaray rakibini mağlup ederek liderliğini devam ettirmek isteyecektir.
Galatasaray Gruptaki ilk 3 karşılaşmada 1 mağlubiyet ve 2 galibiyet aldı. Bir önceki maçta rakibini kendi sahasında rahat bir oyunla farklı mağlup etmesini başardı. Bu karşılaşmada da rakibi karşısına favori olarak çıkacak. Bu sezon Kupa'yı müzesine götürmeyi hedefleyen Galatasaray şu ana kadar başarılı bir grafik sergiledi. Grupta deplasmanda oynadığı tek karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Galatasaray deplasmandaki ilk maçında Kızıl Yıldız ile karşılaştı. Rakibini 74-91 gibi farklı bir skorla mağlup etmesini başardı. Kızıl Yıldız karşısında çok iyi hücum yapan Galatasaray savunmada biraz sıkıntı çekti. Özellikle ilk yarıda rakibinden 42 sayı yedi. Şampiyonluk için bu rakamı biraz daha azaltması gerekecek.
Ulm ise kendi sahasında rakibini mağlup ederek Gruptaki 2.galibiyetini almak isteyecektir. Gruptaki ilk 3 maçında 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet alan Ulm iç sahada oynadığı 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Son iç saha maçında Kızıl Yıldız ile karşılaşan Ulm rakibine 95-100 mağlup oldu. Kendi sahasında Kızıl Yıldız gibi zayıf bir rakibe karşı kaybeden Ulm , Galatasaray'a karşı koyamayacaktır.

27 Ocak 2013 Pazar

Saatler 31 Mart Pazar günü ileri alınacak

Google Reklamları


Saatler 31 Mart Pazar günü ileri alınacak.Gün ışığından daha fazla yararlanılması amacını taşıyan, saatlerin bir saat ileri alınması uygulaması 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek.
Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta saatlerin, 31 Mart 2013 Pazar günü saat 03.00'dan itibaren bir saat ileri alınması, 27 Ekim 2013 Pazar günü saat 04.00'dan itibaren de bir saat geri alınması kararlaştırıldı.

Galatasaray - Beşiktaş Maçı 27 Ocak 2013

Google Reklamları


Galatasaray - Beşiktaş Maçı 27 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Lig lideri Galatasaray ile ikinci sıradaki Beşiktaş, zirve yarışında büyük önem taşıyan 2013'ün ilk derbisinde karşı karşıya. Spor Toto Süper Lig'de 2013 yılının ilk derbisinde 27 Ocak Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray, son 2 sezondaki derbilerde Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı üstünlük kurdu.
Galatasaray, son 10 lig derbisinden sadece 1'ini kaybetti, 4 kez kazandı, 5 kez de berabere kaldı.
Galatasaray, şampiyon olarak tamamladığı geçen sezon Lig Grubu ve Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynadığı toplam 8 derbiden sadece 1'ini yitirdi. Rakiplerini 3 kez yenen, 4 kez berabere kalan Galatasaray, 1 kez ise sahadan puansız ayrıldı. Galatasaray Toplam 13 gol atıp, 9 gol yedi.Galatasaray'ın hafta içinde imza attırdığı dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile Beşiktaş'ın yine hafta içi kiralık olarak renklerine kattığı Brezilyalı Dentinho, teknik heyetlerin uygun görmesi durumunda Türkiye kariyerlerinde ilk maçlarını derbide oynayacaklar.Her iki oyuncunun da maç kadrosuna alınıp alınmayacağı akşam yapılacak idmanların ardından netlik kazanacak.

24 Ocak 2013 Perşembe

İntikam 3.Bölüm 24 Ocak

Google Reklamları

İntikam 3.Bölüm 24 Ocak 2013 kanald konusu.Emre’yi etkilemeyi başaran Yağmur, düşmanlarının içine sızmayı başarmıştır. Artık onları çok daha yakından takip edebilmektedir. Yağmur, Emre ile olan yakınlaşmalarını ilerletirken, Arsoylar’ın ise önemli konukları vardır. Bu kişi Yağmur’un babasını mahkum ettiren savcı Sadri Uçkandır. Üstelik Arsoylar’ın evine Belediye Başkanlığı’na adaylığını koymak ve bunu basına onların çatısı altında açıklamak üzere gelmiştir.gerektiğini söylüyor.

Kurtlar vadisi Pusu 179. Bölüm 24 Ocak

Google Reklamları


Kurtlar vadisi Pusu 179. Bölüm 24 Ocak 2013 Atv konusu.Bu arada yaklaşık 20 gün önce evlenen Necati şaşmaz o süreden bu yanan balayında ve dizidedolanan maskeli fedaininde kim olduğu henüz tam olarak belli değil. görünen odurki gizemli maskeli adam bir süre daha gizemini koruyacak ve polat alemdar bir süre daha dizideolmayacak gibi görünüyor.
Polat Alemdar kurtlar vadisi pusu son sahnesinde kızı ile kucaklaşıyor. Erkan ihtiyarların eline düşüyor ve maskeli'nin kim olduğu soruluyor. Fakat erkan bilmiyorum diye bağırııyor. Abdülhey yeni aksaçlı sencar bey ile görüşüyor ve intikamını alman gerektiğini söylüyor.

21 Ocak 2013 Pazartesi

Wesley Sneijder İmza Töreni 21 Ocak 2013

Google Reklamları


Wesley Sneijder İmza Töreni 21 Ocak 2013.Galatasaray, taraftarın haftalardır beklediği bombayı patlattı.İnter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, bugün İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçecek ve 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak Sneijder'in giyeceği forma da belli oldu... Hollandalı oyuncu, 14 numaralı formayla taraftarın karşısına çıkacak.
G.Saray yüzyılın transfer bombasını patlattı. Wesley Sneijder resmen Aslan... İşte dakikaka dakika dünkü gelişmeler: 15 gündür sarı-kırmızılı kulübü uğraştıran Sneijder ile İnter Başkanı Massimo Moratti sabah kalvaltıda bir araya geldi ve ne olduysa bu yemekte oldu. Masada Sneijder'in Galatasaray'a transferini görüşen ikili mekan çıkışında Sky Sport İtalia'nın sorularını yanıtladı. İnter Başkanı Moratti, "Buluştuk ve güzel bir diyalog gerçekleştirdik. Wesley, Galatasaray'a çok yakın. Bir anlamda vedalaştık" diye konuştu.

20 Ocak 2013 Pazar

Sindirim şikayetiniz için öneriler

Google Reklamları


Sindirim şikayetiniz için öneriler.Yemeklerden sonra sindirim şikayetiniz mi var, sürekli şişkinlik mi hissediyorsunuz. Hazımsızlık günümüzde çoğu kişide görülen bir rahatsızlıktır ve oluşumunda ise birçok hastalık neden olabilir.
Hazımsızlıkla birlikte eğer kilo kaybı, ishal, kusma, şiddetli ağrılarınız varsa doktor kontrolünden geçmekte fayda var.Süt beslenmemizde önemli bir yere sahip ama bazı kişilerde hazımsızlık yaratabilir. Sütü asla soğuk içmeyin, ılık veya sıcak süt içerisine tarçın ilave edin, gerekirse laktozsuz süt tercih edin.
Kızartmalardan kaçının, yağlı, şarküteri ürünler tüketmeyin.
Baharatlı yiyecekleri şikayetlerinize göre tüketin, her baharat her bünyede aynı etkiyi yapmayabilir.
Şeker ve şekerli yiyecekler hazımsızlığı artırabilir, tüketiminizi azaltın veya yerine daha sağlıklı seçenekleri tercih edin.
Koyu çay, koyu kahve, asitli içecekler, alkol, sigara uzak durmanız gerekenler arasında yine.
Hızlı yemek yemeyin, yavaş yemek ve yiyecekleri uzun süre çiğnemek sindirimi hızlandırır.
Yemeklerinize kimyon ilave edin ve yemeklerden sonra limonlu bir bitki çayı için.
Stres birçok hastalığın tetikleyicisidir, hazımsızlık da buna dahil. Yaşamınızı olabildiğince stresten uzak geçirmeye çalışın.

Fenerbahçe - Elazığspor Süper Lig Maçı 20 Ocak

Google Reklamları


Fenerbahçe - Elazığspor Süper Lig Maçı 20 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Şükrü Saraoğlu Stadı'nda Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek.Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde bugün Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Fenerbahçe, sahasında  28 gün sonra seyircisiyle buluşacak.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak bu zevkli mücadeleyi, hakem İlker Meral yönetecek.
Ligde ikinci yarının ilk maçında bugün Sanica Boru Elazığspor'u konuk edece Fenerbahçe'de cezalı Meireles'in yanı sıra, sarı kart cezalıları Bekir ve Hasan Ali, Afrika Kupası'nda bulunan Yobo, maçta forma giyemeyecek.
Sarı-lacivertli takımda ligde 3'er sarı kartları bulunan Gökhan Gönül ve Cristian da ceza sınırında bulunuyor.
İki futbolcu yarınki maçta forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda 19. haftadaki Gaziantepspor deplasmanında forma giyemeyecekler.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını iç sahada lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlikle 19 puan topladı.
Sarı-lacivertli ekip iç sahadaki puan kayıplarını 9'uncu hafta mücadelesinde Medical Park Antalyaspor'a, 17. haftada da Kardemir Karabükspor'a 3-1'lik skorlarla yenilerek, 5'inci haftada ise Trabzonspor ile 0-0 berabere  kalarak yaşadı.Fenerbahçe ile Sanica Boru Elazığspor 6. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 5 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazandı, 2'si berabere bitti.
İki ekip, Elazığspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2002-2003, 2003-2004 ve bu sezon birbirlerine rakip oldu. Geride kalan 5 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 2'si berabere bitti. Fenerbahçe'nin toplam 16 golüne, Elazığspor 7  golle yanıt verdi.
Taraflar arasındaki 5 maçta sporseverler toplam 23 gol seyrederken, Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 7-1'lik sonuçla Elazığspor'dan aldı. Bu sonuç Elazığspor'un da Süper Lig'deki en farklı skorlu yenilgisi olarak kayıtlara geçti.Fenerbahçe lig tarihinde ilk yarıyı 4.sıra ve altında bitirip şampiyonluk yaşamadı. İlk sezon dışında Fenerbahçe şampiyon olduğu sezonlarda 7 kez ilk yarıyı lider, 9 kez ilk yarıyı 2.sırada, 1 kez ilk yarıyı 3.sırada bitirmişti. Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa hem kulüp tarihinde bir ilki başarmış olacak, hem de lig tarihinde ilk yarıyı ilk 3 sıra dışında bitirip şampiyon olan 3.takım olacak.
Yılmaz Vural'ın teknik direktör olarak görev yaptığı takımlar Fenerbahçe'ye karşı 35 maçta 16 galibiyet aldı. Fenerbahçe 17 kez kazanırken 2 maç beraberlik ile sonuçlandı. Yılmaz Vural 33 kez lig maçında, 1 kez Başbakanlık, 1 kez de Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısında maça çıktı.Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de oynadığı 17 maçta 7 galibiyet 6 beraberlik 4 yenilgi aldı ve 27 puan topladı. Fenerbahçe böylece son 22 yılın en başarısız 17.hafta performansına ulaştı. Fenerbahçe en son 1990-91 sezonunda 17.haftada 25 puanda kalmıştı. Fenerbahçe diğer 21 sezonda 17.haftada en az 29 puan toplamıştı. Ayrıca Fenerbahçe üç puanlı sistemde en az puan topladığı 3.sezonunu yaşıyor. Fenerbahçe geçen sezonun 17.haftasına göre bu sezon 8 puan daha az topladı.

20 Ocak 2013 Maç Programı Listesi

Google Reklamları


20 Ocak 2013 Maç Programı Listesi
Gaziantep Bld.Spor - Rizespor
Batman Petrolspor - Sivas 4 Eylul Bld.
Osasuna - Deportivo La Coruna
Cordoba - Murcia
Hercules - Lugo
Huelva - Xerez
Sporting Gijon - Numancia
Tavşanlı Linyitspor - Samsunspor
Gröningen - Utrecht
Fiorentina - Napoli
Antalyaspor - Gençlerbirliği
Adıyamanspor - Bld. Bingölspor
Ankaragücü - Erciyesspor
Bastia - Rennes
Atromitos - Platanias
Cercle Brugge - Club Brugge
Chelsea - Arsenal
Ajax - Feyenoord
Willem - Den Haag
Atalanta - Cagliari
Chievo - Parma
Genoa - Catania
Ac Milan - Bologna
Pescara - Torino
Siena - Sampdoria
Trabzonspor - Karabükspor
Motherwell - St Johnstone
Nürnberg - Hamburg
Gana - Congo
Olympiakos - Pas Giannina
Xanthi - Kerkyra
Roda - Nijmegen
Tottenham - Manchester Utd
Lille - Nice
Estoril - Gil Vicente
Maritimo - Olhanense
Valladolid - Zaragoza
Fortuna Dusseldorf - Augsburg
Anderlecht - Zulte Waregem
Fenerbahçe - Elazığspor
Adana Demirspor - Boluspor
Aris - Aek
Mali - Niger
Puebla - Santos Laguna
Pumas - Club Tijuana
Braga - Setubal
Atl. Madrid - Levante
Ponferradina - Elche
Palmeiras - Bragantino
Paulista - Corinthians
Roma - İnter
Bordeaux - Paris St Germain
Valencia - Real Madrid
Rio Ave - Guimaraes

Celal ile Ceren Gösterime Girdi

Google Reklamları


Celal ile Ceren Gösterime Girdi.30'lu yaşlarını süren Celal, Karaköy'de baba mesleğini sürdüren bir elektrikçidir. 30 yaş krizine yeni girmiş olan Ceren ise mobilya mağazasında çalışmaktadır. İkilinin uzun beraberliği ise 6 yıla dayanmıştır.Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili feci tartışır ve bozuşurlar. Ceren gitmesini istemese de, Celal kırk yalanla bir yolunu bulur ve partiye gider. Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal bir anda Ceren'i terk eder.
Hayatının çoktan daha güllük- gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren'i özleyeceği günler yakındır.
Başrollerini ünlü komedyen Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın paylaştığı Celal ile Ceren, Recep İvedik serisinde beraber çalışan yönetmen Togan Gökbakar ve Şahan Gökbakar Kardeşler'in yeni komedi projeleri.

16 Ocak 2013 Çarşamba

Çiftçilere sendika kurma hakkı doğdu

Google Reklamları


Çiftçilere sendika kurma hakkı doğdu.Yargıtay'tan çiftçilerin de sendika kurmasına onay çıktı.Yargıtay'ın kararında, Çiftçilerin Konfederasyon olarak örgütlenmesini engelleyecek bir iç hukuk kuralı bulunmadığı ve uluslararası sözleşmelerle de çiftçilerin örgütlenme haklarının güvence altına alındığını belirtilerek mahkemenin tarafından verilen kapatma kararı bozuldu.
Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu kapatılması istemiyle Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada yerel mahkeme, çiftçi sendikaları konfederasyonun, işçi işveren sendikası niteliği bulunmadığı ve çiftçilerin sendika kurmasının mümkün olmadığı yönünde karar vermişti.

Yargıtay’a Çiftçi Sendikaları tarafından yapılan temyiz sonrasında, 27 Kasım 2011 tarihinde duruşma yapıldı. Yargıtay duruşma sonrasında 11 Ocak 2013 günü kararını açıkladı. Yargıtay tarafından verilen kararda, Çiftçilerin Konfederasyon olarak örgütlenmesini engelleyecek bir iç hukuk kuralı bulunmadığını ve uluslararası sözleşmelerle de çiftçilerin örgütlenme haklarının güvence altına alındığını belirterek mahkemenin kapatma kararını bozdu.

Kararın ardından Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Abdullah Aysu’nun yaptığı yazılı açıklamada, “Bu kararın ardından çiftçiler köy köy il il örgütlenmeye başlayacaktır. Bugüne kadar konfederasyonun kapatılması davası nedeniyle, örgütlenmemizin önüne yasal engeller çıkartılmıştır. Ancak Uluslararası hukuktan doğan haklarımızın iç hukuk metni olarak kabul edilmesine yönelik Yargıtay kararının ardından, çiftçilerin öz örgütlenmeleri engellenemez.Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Ali Bülent Erdem de, “Cuma günü bir sevinçli haber de Tütün Sen kapatılması davasından aldık. Tütün üreticilerinin kurduğu sendikanın kapatılamayacağı yönünde Yargıtay kararını verdi. Tütün Sen’in üst kuruluşu olan Konfederasyonun da kapatılamayacağı yönünde Yargıtay’ın esas yönünden verdiği bozma kararı çiftçiler açısından tarihi bir kazanımdır. Tütün üreticileri, konfederasyon kurma hakkı da kazanmıştır. Bundan sonra mücadelemizi yükseltmek ve çiftçilerin ekonomik ve sosyal haklarını kazanmak bizlerin görevidir.” Dedi.

Davanın Yargıtay tarafından bozulması ardından, Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu avukatı Fevzi Özlüer de, “Yargıtay istemimiz doğrultusunda karar verdi. Türkiye’de milyonlarca tarım çalışanı, çiftçilik mesleğini icra etmektedir. Bu çalışanlar klasik anlamda bir fabrika işçisi değildir. Ancak bu çalışanların çıkarlarını korumak amacıyla sendika veya konfederasyon oluşturması yargı tarafından güvence altına alınmıştır.”
kaynak:hürriyet


Kasımpaşa - Galatasaray Müsabakası 18 Ocak

Google Reklamları


Kasımpaşa - Galatasaray Müsabakası 18 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta ? Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, performans uzmanı Scott Piri yönetiminde fiziksel bir çalışma yapan futbolcuların, daha sonra üç gruba ayrılarak dar alanda çift kale maç oynadığı belirtildi. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmasının yapıldığı kaydedildi.
Sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında, 18 Ocak Cuma günü Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Kemerburgaz Tesisleri'nde teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından sürat ve pas çalışmaları yapıp, çift kale maçla idmanı tamamladılar.
Tedavisi yurt dışında süren Kafoumba Coulibaly ve tedavisi süren İlhan Eker'in katılmadığı antrenmanda, uzun sakatlık döneminin ardından idmanlara başlayan Volkan Yaman ise takımdan ayrı çalıştı.Kasımpaşa, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

İntikam 3 Bölüm 17 Ocak

Google Reklamları


İntikam 3 Bölüm 17 Ocak 2013 Kanal D Konusu.Yağmur"un yeni hedefi, babasını mahkûm ettiren ve Arsoylar"ın yakın dostu olan Savcı Sadri Uçkan oluyor.Emre"yi etkilemeyi başaran Yağmur, düşmanlarının içine sızmayı başarmıştır. Artık onları çok daha yakından takip edebilmektedir. Yağmur, Emre ile olan yakınlaşmalarını ilerletirken, Arsoylar"ın ise önemli konukları vardır. Bu kişi Yağmur"un babasını mahkum ettiren savcı Sadri Uçkan'dır. Üstelik Arsoylar"ın evine Belediye Başkanlığı"na adaylığını koymak ve bunu basına, onların çatısı altında açıklamak üzere gelmiştir. Evdeki tek misafir Uçkan Ailesi de değildir. Arsoylar"ın yanında büyüyen Selen de aniden çıka gelir. Emre"yi eski hızlı günlere döndürmeye çalışan Selen, daha ilk günden Yağmur"dan hiç hoşlanmaz.Yasaklanmasına rağmen Emre, rehabilitasyon merkezinde tedavi gören eski kız arkadaşını ziyaret eder. Bu fikri veren Yağmur da ona eşlik eder.
Bir ipucu yakaladığını ve Yağmur"un foyasını ortaya çıkartacağını düşünen Şahika, onu, Sadri Uçkan ve sürpriz bir isimin daha katılacağı yemeğe davet eder.Babalarını kalp krizinden kaybeden Rüzgar ve Barış hala şoktadır. Anıl yüzünden kendini suçlu hisseden Cemre de Barış"a kendini affettirmeye çalışır. Ancak bir türlü mesajlarına karşılık alamaz.Yağmur her ne kadar Rüzgar"dan uzak durmaya çalışsa da önce başsağlığı ardından da köpeği Çakıl yüzünden onu sık sık görmek zorunda kalır.Büyük gün ise gelip çatmıştır.

Kurtlar Vadisi Pusu 178 Bölüm 17 Ocak

Google Reklamları


Kurtlar Vadisi Pusu 178 Bölüm 17 Ocak 2013 Atv Konusu.Birkaç bölümdür maskelinin kim olduğu sorusu akılları karıştırıyordu ve Polat'ın olmayışı izleyicileri meraklandırıyordu. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın yaşadığı kesinleşirken Maskeli Fedai'nin gerçek kimliği de ortaya çıkmış oldu. Dizinin son bölümünde Maskeli Fedai, Leyla'ya aslında Polat olduğunu itiraf ederken, yüzünü ve kimliğini bir süre daha gizlemek zorunda olduğunu belirtmiş,
Kurtlar Vadisi Pusu 178.Bölümü Polat Alemdar ve kızı Elif'in buluşmasına sahne olacak. Ayrıca Polat Alemdar ve Cahit'te bir araya geliyor ve yeni operasyon için yola çıkıyorlar.

12 Ocak 2013 Cumartesi

Kredi çekerken alınan dosya masrafına itiraz edebilirsiniz

Google Reklamları


Kredi çekerken alınan dosya masrafına itiraz edebilirsiniz.Kütahya Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti, bireysel kredi kullanan bir vatandaşın şikayeti üzerine, kredi sözleşmesinde açıkça belirtilmediği ve tüketicinin bilgilendirilmediği gerekçesiyle ilgili bankanın 630 liralık dosya masrafını geri ödemesine karar verdi.
Alınan bilgiye göre, Kütahya'da yaşayan Mehmet Can, bir banka şubesinden ilkinde 10 bin lira, ikincisinde 17 bin lira olmak üzere toplam 27 bin lira kredi kullandı.
Banka, kredi işlemleri sırasında Can'dan ilk başvuruda 210 lira, ikinci başvuruda 420 lira, toplamda ise 630 lira dosya masrafı tahsil etti.
Can, imzaladığı kredi sözleşmelerinde dosya masrafı alınacağına ilişkin madde bulunmadığı iddiasıyla Kütahya Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti'ne dilekçeyle şikayetçi oldu.
Heyetin talebi doğrultusunda banka adına hazırlanan savunma metninde, ilgili yasaya göre bankaların işlemleri için ücret isteme hakkı bulunduğu ve müşteriden dosya masrafı alınacağı hükmünün kredi sözleşmesinde yer aldığı belirtilerek, tüketicinin talebinin reddedilmesi istendi.
Konuyu değerlendiren heyet, kredi sözleşmesinde her türlü ücret ve masrafın banka tarafından tahsil edileceğinin yazıldığını, ancak tahsil edilecek bedelin açıkça sözleşmede yer almadığını ve tahsil edilen tutarın tüketiciyle müzakere edildiğini gösteren bir ibareye rastlanmadığını belirledi.
Heyet, başka bir tüketicinin benzer konudan dolayı yaptığı şikayet doğrultusunda Isparta 1. Asliye Mahkemesi'nin verdiği ve Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'nin onayladığı kararı da inceleyerek, tüketicinin bilgilendirilmediği ve sözleşmede açıkça belirtilmediği gerekçesiyle 630 liralık dosya masrafının, Can'a iadesini kararlaştırdı.
Bankanın, bu karara karşı süresi içinde Tüketici Mahkemesi'nde dava açabileceği öğrenildi.

Alev Alev 16.Bölüm 12 Ocak 2013

Google Reklamları


Alev Alev 16.Bölüm 12 Ocak 2013 Atv konusu.Murat’ın Alev’i gece kulübünde bulup kaçırması Demir’i ö fkeden çıldırtır. Demir, elinden kaçırdığı Alev’i bulabilmek için bütün imkânlarını seferber eder. Murat ve arkadaşları Alev’in u y uşturucu bağımlısı haline getirildiğini anlamıştır. Alev’i bir an önce sağlığına kavuşturmak için Doktor Ebru’nun da yardımıyla bir kliniğe yatırırlar.
Murat, Demir ve Ümran’dan in tikamını almak için son hazırlıklarını yapmaktadır. Murat’ın p si kolojik baskısından bunalan Ümran’ın sinirleri iyice bozulur. Murat hesap sormak için uğraşırken Demir ise Alev’in izini bulmaya adım adım yaklaşmaktadır.

1461 Trabzon - Fenerbahçe ziraat türkiye kupası 13 ocak

Google Reklamları


1461 Trabzon - Fenerbahçe ziraat türkiye kupası 13 ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Devre arası kamp çalışmalarını 3 Ocak'tan bu yana Antalya'da sürdüren sarı-lacivertiler, son olarak bu sabah kamp yaptığı otelin futbol sahalarında basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi.
Daha sonra Antalya Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesi, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı 1461 Trabzon maçı için Trabzon'a hareket etti.
Bu arada daha önce kentten öğle saatlerinde ayrılması planlanan sarı-lacivertler, hava muhalefeti nedeniyle gidecekleri uçağın Antalya Havalimanı'na inememesi nedeniyle gidişlerini ertelemişlerdi. Fenerbahçe kafilesi, yaklaşık 3 saat gecikmeli olarak Trabzon'a hareket etmiş oldu.

Sivasspor - Bursaspor ziraat türkiye kupası 13 ocak

Google Reklamları


Sivasspor - Bursaspor ziraat türkiye kupası 13 ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Türkiye Kupası grup karşılaşmasında pazar günü 4 Eylül Stadında oynanacak Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasının maç saati Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 17.30’dan 15.30’a alındı.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2’inci karşılaşmasında 4 Eylül Stadında pazar günü oynanacak Sivasspor-Bursaspor karşılaşmasında saat değişikliği yapıldı. Sivas’taki olumsuz hava koşuları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha önce 17.30 olarak belirlenen maç saati. 15.30 olarak değiştirildi. Karşılaşmanın saat değişikliği federasyon tarafından kulüplere yazı ile bildirildi.
Öte yandan pazar günü oynanacak olan karşılaşma için Bursapor kafilesinin, olumsuz hava şartları nedeniyle maç gününden 2 gün önce Sivas’a geleceği öğrenildi. Yeşil beyazlı ekip cuma günü saat 14.30’da Yenişehir’den kalkacak özel uçakla kente gelecek.

Antalyaspor - Trabzonspor ziraat türkiye kupası 12 ocak

Google Reklamları


 Antalyaspor - Trabzonspor ziraat türkiye kupası 12 ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Bordo-Mavililer Ziraat Türkiye Kupası 2. maçında Antalyaspor'la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Saat 20.30'da başlayacak olan mücadelede hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak.
Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası ' ndaki ikinci sınavını bugün Antalyaspor karşısında verecek. Antalya ' da 29 Aralık ' tan bu yana ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibi, kupa maçıyla ikinci yarıya başlangıç yapacak. Kupadaki grup maçları serüvenine evindeki Eskişehirspor galibiyetiyle başlayan Bordo-Mavililer ' in bu maç için de tek düşüncesi galibiyet... İlk maçta Eskişehir karşısında Adrian ve Halil Altıntop ' un attığı gollerle zafere uzanan Fırtına, bu kez Süper Lig ' in bu sezonki tartışmasız en flaş takımlarından Antalyaspor karşısında galibiyet arayacak.
Şenol Güneş ' in öğrencileri deplasmanda oynayacağı maçta galip gelerek grupta avantaj elde etmeye çalışacak. Saat 20.30 ' da başlayacak olan 90 dakikayı Hüseyin Göçek yönetecek.
İlk yarının son haftasında ertelenen Akhisar Belediyespor maçını kaybederek moral yitiren Antalyaspor, teselliyi kupada bulmak istiyor. Akdeniz ekibinde Ömer Şişmanoğlu, İbrahim Dağaşan ve Petr Janda sakatlıkları nedeniyle bu zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakacak. Cezalı oyuncusu bulunmayan Kırmızı-Beyazlılar Mersin karşısında kupada aldıkları 5-0 ' lık galibiyeti de taçlandırmak içi mücadele edecek.
Karadeniz Fırtınası ' nda kupa sınavı öncesinde kadro sıkıntısı yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Zokora, Bamba ve Giray ' ın yokluğunda ideal 11 ' i bulma konusunda sıkıntı yaşarken, deneyimli çalıştırıcının forvette Beşiktaş ile oynanan hazırlık maçında bir gol atan Marc Janko ' ya görev vereceği kaydedildi. Sezon başından bu yana beklenen performansı bir türlü gösteremeyen golcü oyuncunun bu maçta patlama yapması bekleniyor.

6 Ocak 2013 Pazar

Emekliler ne kadar maaş alacak ?

Google Reklamları


Emekliler ne kadar maaş alacak ? Ülkemizde ücret geliri elde edenlerin sayısı 14 milyon civarında. Toplam gelir vergisinin, yaklaşık yüzde 66’sını ödeyen ücretlilere, 2013 yılında da vergi yönünden müjde yok.
2013 yılında, ücret gelirleriyle ilgili vergi tarifesinde, küçük bir değişiklik oldu ve yeni bir tarife belirlendi.2013 yılı ücret gelirlerine uygulanacak “Gelir Vergisi Tarifesi” tabloda gösterildiği gibi olacak.
Tarifeden de fark edileceği gibi, ücret gelirlerinin toplam vergi matrahı 10 bin 700 TL’yi aşmadığı sürece (örneğin asgari ücretin vergisi), yüzde 15 oranında gelir vergisi hesaplanacak.
 Aylık ücretinin vergi matrahı 2 bin 500 TL olan bir işçi; Ocak, Şubat, Mart, Nisan aylarında (yani toplam 10.000 TL üzerinden) yüzde 15 gelir vergisi ödeyecek. Mayıs ayında, ücretinin 700 TL’si için yüzde 15, 1.800 TL’si için de yüzde 20 gelir vergisi hesaplanacak. Haziran ayında ise ücretinin tamamı yüzde 20 gelir vergisine tabi olacak.
Sözcük anlamı itibariyle “asgari geçim indirimi” bireylerin insanca yaşayabilmeleri için gerekli olan asgari tutarın vergi dışı bırakılmasını ifade ediyor.
2013 yılından itibaren asgari ücretin yükseltilmesine bağlı olarak, ücretlinin kendisine, eşine ve çocuklarına uygulanan asgari geçim indirimi tutarı da arttı.
2013 yılında, ücretlilerin asgari geçim indirimi nedeniyle yararlanacakları aylık toplam vergi avantajı, 2012 yılı ile kıyaslamalı olarak tabloda gösterilmiştir.

Yağ yaktıran gıdalar nelerdir ?

Google Reklamları


Yağ yaktıran gıdalar nelerdir ? Çok yemek yiyor olabilirsiniz, az yiyor ama yanlış besleniyor olabilirsiniz, yaptığınız beslenme hataları yüzünden vücudunuzun işini zorlaştırıyor olabilirsiniz.
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, zayıflamaya karar verdikten sonra mutfağınızdan eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat çekiyor.
 İşte size Dr. Ayça Kaya’nın yağ yaktıran ve uzun sure tok tutan gıdalar ile birlikte önerileri:
Yeşil Çay
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak yeşil çay içenler, içmeyenlere göre % 45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay deneklerin iştahını kesme konusunda çok başarılı olmasada  yağ yakımını ve kilo almayı belirgin bir biçimde yavaşlatıyor. İşte bu yüzden her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmelidir.
Kırmızı biber
Acı sevenler sevmeyenlere gore daha şanslı çünkü kırmızı biberin içindeki Capsaicin maddesi metabolizmayı hızlandırıyor, vücut ısısını yükselterek enerji harcamaya neden oluyor. Eğer midede bir sorun yoksa yemeklere mümkün olduğu kadar kırmızı biber eklenmelidir.
C vitamini:
C vitamininin yağ yıkım metabolizmasını hızlandırdığı bilimsel araştırmalarla kanıtlandı. Pek çok hayvan ve bitki kendi C vitaminlerini sentezleyebilirken insanlar bu vitamini dışarıdan almak zorundadır. Bir avuç para verilerek eczanelerden besin desteği ilaçları alınmasına gerek yok. C vitamini besinlerden alınmalıdır. Kivi C vitamin bakımından en zengin gıdadır. 100 gram kivide 400 miligrama kadar C vitamin bulunuyor. Kivi, turunçgillerden 4-6 kat, elmadan ise 40-50 kat daha fazla C vitamini içeriyor. Yetişkin bir insanın günlük C vitamini ihtiyacı 60 miligram olduğu düşünüldüğünde, bir adet kivi bu ihtiyacı rahatlıkla karşılıyor.
Yağsiz yoğurt
Günde üç öğün yenen yağsız yoğurt, vücudun hızlı bir şekilde yağ yakmasına yardımcı olur. İçeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein sayesinde özellikle bel çevresi ve göbek yağlarının erimesinde sık tüketenler için ciddi avantajlar sağlıyor.
Yoğurt yemeyenlerin özellikle bel bölgeleri daha kolay yağlanıyor. Ayrıca yoğurdun içeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein kiloların sağlıklı bir şekilde verilmesini sağlıyor.
Su
Hayatın kaynağı olan su, oksijenden sonra en önemli ihtiyacımız. İnsan yemek yemeden haftalarca yaşayabilir, fakat susuz ancak birkaç gün yaşayabilir. Vücudun yüzde 65'i, kanın yüzde 92’si,
kemiklerin yüzde 22’si, beynin ve kasların yüzde 75'i sudan oluşuyor. Hücrelerin yaşamsal faaliyetleri, vücut fonksiyonlarının yerine getirilmesi vücudun su dengesinin korunmasıyla mümkün.
Dolaşımı hızlandıran su, yağ yakımını da kolaylaştırıyor. Bu yüzden, zayıflama sürecinde günde en az 2,5 litre su içmeyi unutmayın.
kaynak:milliyet

Karadayı 13.Bölüm 7 Ocak

Google Reklamları


Karadayı 13.Bölüm 7 Ocak 2013 Atv konusu.Savcı Turgut, iyice köşeye sıkıştıklarını şu sözlerle anlatıyor. " Adamların bize taktıkları lakaplara bile ulaşmış. Size Beyefendi diyorlar, size Çağaloğlu" .Peki ya sana sorusuna ise Turgut " Yaver" diye cevap veriyor.   Burada Beyfendi Feride'nin babası, Çağaloğlu, gazeteci Çetin Hünkaroğlu, Savcı Turgut'ta Yaver oluyor.
Karadayı 13. bölüm fragmanında  Feride ve Mahir'in ulaştığı bilgilerde Savcı Turgut'u iyice şok eder. Feride'nin " Bu yaver her kimse bizim onu acilen yakalamamız lazım" demesi, ardınan Mahir'in " Belki Yaver sadece sahtekar değil, belki de Süleyman beyin katili" sözleri Turgut için artık zor günlerin başladığının habericisi.
Öte yandan Necdet, Mahir'e hain bir tuzak kurar. Mahir geçen bölümde Feride'yi kurtarmak için Kibrit Yasin'in istediği bir adamı çetenin elinden kurtarmıştı. Ama Necdet, Mahir'i etkisiz hale getirmek için çeteye gidip ellerinden kaçırılan adamı kimin kaçırdığını bildiğini söyler. Ve Mahir'i yakalatmak için Feride'nin yem olduğu hain bir tuzak kurar.

Trabzonspor Werder Bremen Hazırlık Karşılaşması 7 Ocak

Google Reklamları


Trabzonspor Werder Bremen Hazırlık Karşılaşması 7 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Trabzon, Antalya'daki ilk hazırlık maçını yarın Bundesliga devi Werder Bremen ile yapacak. Mardan Stadı'ndaki maç saat 20.05'te başlayacak. Beşiktaş ve Wolfsburg'un da yer aldığı turnuvanın maçları TV8'den naklen yayınlanacak.
Trabzonspor'da göğsündeki ağrı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Giray Kaçar'ın izinli olarak Ankara'daki ailesinin yanına gittiği öğrenildi.
Antalya kampının ikinci gününde top çarpması sonucu göğsünde ağrı hisseden ve hastanede kontrolden geçen Giray Kaçar, ertesi gün antrenmana çıktı. Ancak daha sonra ağrıları devam eden ve salonda hafif tempoda çalışan tecrübeli stoper, son 6 antrenmanda yer almadı. Çeşitli testlerden geçen ve test sonuçları belli oluncaya kadar antrenman yapmamasına karar verilen Giray'ın, izin alarak Ankara'daki ailesinin yanına gittiği öğrenildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de gelişmeler üzerine morali çok bozulan Giray'a izin verdiği ve test sonuçları belli oluncaya kadar ailesinin yanına gönderdiği vurgulandı. Rahatsızlığı hakkında kulüpten resmi bir açıklama henüz yapılmayan Giray'ın antrenmanlara ne zaman başlayacağının tetkiklerin sonucuna göre belirleneceği ifade edildi.

Beşiktaş - Wolfsburg Hazırlık Karşılaşması 6 Ocak

Google Reklamları


Beşiktaş - Wolfsburg Hazırlık Karşılaşması 6 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Beşiktaş, kamptaki ilk maçını Tuttur Cup'ta Wolfsburg ile yapacak. Siyahbeyazlılar, 6-9 Ocak tarihlerinde düzenlenecek Tuttur Cup'ın ilk maçında bugün Wolfsburg ile karşılacak. Saat 20.00'de Mardan Stadı'nda oynanacak mücadele, Tv8'den canlı olarak yayınlanacak.
Ara transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, listesine yeni bir isim daha ekledi. İlk yarı bittiği günden bu yana, özellikle forvet hattına bir takviye yapmak için girişimlerini sürdüren siyahbeyazlılar; Nene, Bautheac, Pitroipa ve Alexe ile yapılan görüşmelerden bugüne kadar bir sonuç alamayınca, rotasını Türkiye'de oynayan yabancılara çevirdi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın da beğendiği ancak Sivasspor'da istikrarlı bir grafik sergileyen Kamil Grosicki için, Sivas'ın hocası Rıza Çalımbay'dan ilginç bir öneri geldi.
Çalımbay'ın, "Samet hocam, bizim Kamil Grosicki tam Beşiktaş'a göre" dediği, Aybaba'nın ise eski takım arkadaşına, "Sen ikinci yarıda oynatmayacaksın da, bana mı vereceksin?" yanıtını verdiği öğrenildi. Çalımbay'ın ise "Çocuk milli takımın direkt oyuncusu. Bize bol gelmeye başladı, kendini Sivasspor'un üzerinde görüyor. Zaten böyle giderse sezon sonunda da göndermek zorunda kalacağız" yorumun üzerine Aybaba'nın da yönetici Tamer Kıran ile konuşarak, Grosicki konusunda Sivasspor'un nabzını yoklamasını istediği belirtildi.

Alanyaspor Galatasaray Hazırlık Karşılaşması 6 Ocak

Google Reklamları


Alanyaspor Galatasaray Hazırlık Karşılaşması 6 Ocak 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Galatasaray, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kampa girdi.
Sarı kırmızılı kafileyi taşıyan Pegasus Hava Yolları'na ait 'Yağmur' adlı özel uçak, saat 16.00'da Gazipaşa Havalimanı'na indi. Teknik heyet ve futbolcuları Gazipaşa Belediye Başkanı CHP'li Cemburak Özgenç, Alanya Galatasaraylılar Derneği ve Alanyaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ile yaklaşık 300 taraftar karşıladı. Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Hilmi Tokuş, teknik direktör Fatih Terim'e, Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Dim ise futbolcu Burak Yılmaz'a çiçek verdi. Takım otobüsüne binen sarı kırmızılılar, taraftarın tezahüratı arasında havalimanından ayrıldı.
Bazı taraftarlar havalimanından ayrılan takım otobüsüne otomobilleriyle eşlik etti.
Kafileyi taşıyan otobüs yaklaşık 20 dakikalık yolculuğun ardından Alanya'nın Kargıcak Beldesi'ndeki Goldcity Turizm Kompleksi'ne ulaştı. Bu sırada tesis önünde toplanan bir grup taraftar sarı kırmızı bayraklar açarak kafileye sevgi gösterisinde bulundu. Tesise basın mensuplarının alınmasına ise izin verilmedi.
Alanya'daki ilk antrenmanını yarın sabah tesise ait futbol sahasında yapacak olan Galatasaray, 6 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Oba Stadı'nda Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grup takımlarından Alanyaspor'la hazırlık maçı oynayacak. İlk kez 1989 yılında Alanya'da kamp yapan Galatasaray, 24 yıl aradan sonra 2'nci kez ilçede kampa girdi.

4 Ocak 2013 Cuma

Kurtlar vadisi pusu 176 - 177.Bölüm Polat Nerede ?

Google Reklamları

Kurtlar vadisi pusu 176 - 177.Bölüm Polat Nerede ? Görünen şu ki Polat alemdar geçtiğimiz hafta balayı tatiline çıkmıştı ve dizinin önümüzdeki bölümlerinde yer alamayacak gibi duruyor ama yok oldumu yoksa yaşıyormu bu soru halen cevap bekliyor.
Ama kurtlar Vadisi pusunun son bölümünde yüzü kapalı olan adam insanları heyecanlandırdı,öyleki dizinin sevenleri kurtlar Vadisi pusudaki maskeli adam kim diye internette tık rekoru kırdılar. Heyecan dorukta ve Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinde herkes Polat alemdar yaşıyormu yoksa gidiyormu diye düşünmeye başladı. Dizinin son bölümünde bu soruya cevap arayan izleyiciler bir sonuç elde edemedi. Ama maskeli adam dizinin sevenlerini Polat Alemdar yaşıyor diye umutlandırdı.

Beyaz Show 4 Ocak 2013 Cuma

Google Reklamları

Beyaz Show 4 Ocak 2013 Cuma.Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show her hafta olduğu gibi bu hafta da eğlenceli sunucu Beyazıt Öztürk ile eğlendirmeye devam ediyor. 4 Ocak 2013 Cuma gecesi saat 23.15′de Arka Sokaklar’ın hemen ardından Kanal D ekranlarında olacaktır. Geçtiğimiz Cuma günü MFÖ Grubunu ağırlayan Beyazıt Öztürk, bu haftada eğlenceli konuklar için çalışmalara devam ediyor. Henüz bu haftaki beyaz show konukları ve fragman açıklanmadığı için size konukları söyleyemiyoruz, ancak açıklandığında buradan duyuracağız.

Cem Yılmaz 3 ocakta sinemalarda vizyona girdi

Google Reklamları

Cem Yılmaz 3 ocakta sinemalarda vizyona girdi.Cem Yılmaz'ın son gösterisi bugün sinema perdelerine merhaba diyor. Gösteride, Yılmaz'ın yaşadığı komik, trajik bir çok öykü yer alıyor.Cem Yılmaz’ın son gösterisi “CM101MMXI FUNDAMENTALS”, yaşamımız sırasında görüp yaşadığımız ancak üzerinde durmadığımız birçok ayrıntıyı yine komik mizahi bir bakış açısı ile gözler önüne seriyor. Oyuncunun kendi yaşadığı komik, trajik bir dışında çok küçük öykünün, sanatçının mükemmel gözlem gücünü de görmenin mümkün olacağı birçok öykü gösteride yer alıyor. Yılmaz, çevresinde ve dünyada olup biten bir çok ilginç ve komik olayı da, kendi komedi anlayışına uygun olarak yorumluyor ve seyirci ile paylaşıyor. Kadın erkek ilişkilerinin, basit gibi görünen bir yemek siparişinin ve hatta bir cenaze töreninin ne kadar komik olabileceğini seyircisi ile paylaşan Cem Yılmaz, seyircilerine uzun yıllar unutamayacakları bir performans ile bol kahkahalı bir seyir vaad ediyor. Murat Dündar’ın yönettiği ve Cem Yılmaz’ın oynadığı “CM101MMXI Fundamentals”, 03 Ocak 2013’de vizyona girdi.

 
Powered by Blogger